Hoe Thalys ticket omruilen?

Hoe Thalys ticket omruilen?

Als uw ticket omruilbaar is, kunt u dit online, per telefoon of in het station regelen. Voor aankopen buiten de website van Thalys.com om vindt de omruiling of teruggave plaats bij het verkoopkanaal van aankoop of in het station.

Kan je Thalys omboeken?

Om uw ticket te wijzigen of te annuleren, volstaat het om ons Customer Service Center opnieuw te contacteren. Onze medewerkers zijn elke dag van 7u tot 22u beschikbaar. Uw ticket zal volgens uw verzoek aangepast worden als de voorwaarden die aan uw tarief verbonden zijn dit toelaten.

Kan je treinkaartjes annuleren?

Voor annuleren of wijzigen kunt u terecht bij uw oorspronkelijke verkooppunt. Heeft u uw ticket geboekt via NS International.nl of via het NS International Service Center, dan kunt u contact opnemen met het NS International Service Center: 030-2300023 (lokaal tarief).

Wat als je de Thalys mist?

Heeft u uw trein gemist, raadpleeg dan één van onze medewerkers bij de NS International-balie in een Service & Tickets winkel op het station of de Klantenservice via 030 2300023.

Hoe koop je een kaartje voor de Thalys?

Koop uw tickets met My Thalys World en Frequent Pass bij NS International.

Kan je een treinticket annuleren NMBS?

Online annuleren is mogelijk voor: tickets die u gekocht hebt via de website, de app of het NMBS Internationaal Contact Center. tickets waarvan de voorwaarden een terugbetaling toestaan. Digital Homeprint-tickets, e-tickets of klassieke ‘papieren’ tickets die nog niet werden afgedrukt in het station of verzonden per …

Kan je Thalys annuleren?

De annulering van uw ticket kunt u online, per telefoon of in het station regelen. Aankopen buiten de website van Thalys.com worden omgeruild bij het verkoopkanaal van aankoop.

Kan je zomaar de Thalys pakken?

Ja, het is mogelijk om een Thalys ticket inclusief zitplaatsreservering te boeken via NSInternational.com voor een van de volgende trajecten binnen Nederland: Amsterdam Centraal – Rotterdam Centraal (in beide richtingen) Schiphol Airport – Rotterdam Centraal (in beide richtingen)

Wat is een Full Flex tarief?

Het Flex tarief is het vol tarief voor reizen naar België en Luxemburg. Dit tarief is te combineren met alle kortingskaarten. Prijzen zijn afhankelijk van het traject. Wijzigen en annuleren is zonder kosten mogelijk tot en met de dag van vertrek.

Waar inchecken Thalys?

Bij Thalys geven wij de voorkeur aan ontvangst op het perron – zodat wij u in alle rust kunnen helpen. Met uw ticket kunt u zich melden bij de ingang van de trein. Onze Train Managers of perronmedewerkers zullen u uw plaats wijzen, zodat u het zich gemakkelijk kunt maken.