Hoe stop je vliegen?

Hoe stop je vliegen?

Vliegen bestrijden: 5 tips

  1. Maak horren voor de ramen. Vliegen komen in huizen omdat het lichter of warmer is dan buiten.
  2. Hang een zak water in de deuropening. Het klinkt vreemd maar het werkt echt: hang een zak water op.
  3. Verjaag vliegen met kruidige geuren.
  4. Bouw een vliegenval.
  5. Maak een sport van vliegenmeppen.

Hoe komen er bromvliegen in huis?

Ze zoeken constant huizen op om door deuren en ramen naar binnen te gaan voor eten, schuil- en broedplaatsen. Vliegen houden van warmte en licht, dus dat maakt huizen dan ook een aantrekkelijke verblijfplaats. Daarnaast hebben afvalcontainers een hoge aantrekkingskracht op deze vervelende insecten.

Waarom bestrijden van vliegen in je huis?

Vliegen (huisvlieg, kamervlieg, bromvlieg etc.) worden aangetrokken door licht, warmte en minuscule etensrestjes. Vliegen zijn zodoende dol op huizen, wat de bestrijding van vliegen lastig maakt! Daarom hierbij de broodnodige tips voor het bestrijden van vliegen in je huis, waaronder vliegenvallen, vliegenlinten & insecticiden

Wat is de hygiëne van de vliegen?

Goede hygiëne, elektrische vliegenmeppers en de gewone, natuurlijke, vliegen-plakstrips. En appelazijn, dat was een tip van mijn moeder. Appelazijn stink wel behoorlijk, maar laat het 5 a 10 minuten op een paar schoteltje in je huis staan en haal het daarna weg. De vliegen weten niet hoe snel ze weg moeten gaan.

Wanneer kun je trage vliegen in huis tegenkomen?

In die periode kun je trage vliegen in huis tegenkomen. Dit zijn vliegen die jouw woning hebben uitgekozen om te overwinteren. Ze reageren wat suf, dus de zichtbare exemplaren zullen vrij makkelijk te doden zijn. Vervelend is echter wel dat er dan nog veel vliegen overblijven, omdat de meeste zich goed zullen verstoppen in naden en kieren.