Hoe schakel je Cloud muziekbibliotheek uit?

Hoe schakel je Cloud muziekbibliotheek uit?

Hoe iCloud-muziekbibliotheek op uw Mac uit te schakelen

  1. Open de Apple Music-app op je Mac.
  2. Klik Musicin de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer in het vervolgkeuzemenu Preferences.
  3. In de Generaltabblad van het venster Voorkeuren, zoek het bovenste vak met het label Sync Libraryen schakel het uit.

Hoe mp3 bestanden op iPhone zetten?

Dit doe je door naar optie Muziek onder het kopje Bibliotheek te navigeren, daar de muziekbestanden te selecteren en deze te verplaatsen naar de optie Muziek die staat vermeld onder je iOS apparaat. Ook kun je met je rechtermuisknop het bestand selecteren, en dan voor de optie ‘Voeg toe aan apparaat’ te kiezen.

Waar staat de Muziek van iTunes op mijn pc?

Ga naar de map ‘iTunes’ (standaard in de map ‘Muziek’ op je pc) en sleep de map naar het iTunes-venster. De nummers worden nu weer in de bibliotheek weergegeven. Als het bestand ‘iTunes Library’ zich in deze map bevindt, zijn ook je oorspronkelijke afspeellijsten zichtbaar.

Hoe kun je Muziek op je iPhone zetten zonder iTunes?

Met WALTR PRO kunt u nummers overzetten van PC naar iPhone. Het is een desktop app voor Windows en Mac waarmee je elk bestand van je PC naar je iPhone kunt sturen zonder iTunes. Download en start WALTR PRO op uw computer en verbind uw iPhone met uw PC via de kabel.

Waar vind ik mijn iCloud muziekbibliotheek?

iCloud-muziekbibliotheek inschakelen op je iPhone, iPad of iPod touch

  1. Meld je aan bij de iTunes Store in iTunes op je pc met de Apple ID die je hebt gebruikt om iCloud-muziekbibliotheek op de computer te configureren.
  2. Tik in het beginscherm van je apparaat op ‘Instellingen’ en tik vervolgens op ‘Muziek’.

Waarom kan ik geen MP3 op iPhone zetten?

Als je een ander muziekformaat hebt dan MP3, zoals FLAC, APE of WAV, dan zou je dit bestand met iTunes niet kunnen synchroniseren. Als je iPhone ‘gebonden’ is aan een andere iTunes-bibliotheek, kun je alles proberen wat je maar wilt, maar iTunes zal je in dit geval niet laten synchroniseren.

Kan ik eigen Muziek op mijn iPhone zetten?

Navigeer naar je bibliotheek en kies muziek om bestanden over te zetten naar je device. Ook kan je met de rechtermuisknop een bestand selecteren en de optie ‘voeg toe aan apparaat’ kiezen. Houd er altijd rekening mee dat je genoeg opslagruimte hebt. Nu kan je zelf muziek op je iPhone zetten.

Hoe muziek uit iTunes kopieren?

Je iTunes-bibliotheek naar een andere computer verplaatsen

  1. Kies ‘Bestand’ > ‘Bibliotheek’ > ‘Bibliotheek ordenen’ in iTunes op je pc.
  2. Selecteer ‘Bestanden verzamelen’. De bestanden blijven op de oorspronkelijke locatie staan. Van deze bestanden wordt alleen een kopie in de map ‘iTunes’ geplaatst.

Kan ik eigen muziek op mijn iPhone zetten?