Hoe overleef ik boeken verkopen?

Hoe overleef ik boeken verkopen?

Conclusie. Hoewel de meeste mensen bij het verkopen van boeken denken aan bol.com en marktplaats, blijkt Facebook dus ook een uitstekende optie. Sterker nog: je bereikt daar veel directer de juiste doelgroep en er wordt snel gereageerd.

Wie koopt 2e hands boeken?

Boekwinkeltjes.nl Boekwinkeltjes.nl heeft zich ontwikkeld tot dé website voor de particuliere tweedehands boekenverkoop in Nederland en België. Maar ook grote aanbieders, zoals boekhandel De Slegte, vind je op boekwinkeltjes.nl. Met een aanbod van bijna 7 miljoen boeken vind je als koper vrijwel zeker wat je zoekt.

Hoe verkoop je boeken via bol Com?

Boeken verkopen is verkoper bij bol.com. Je bestelt bij deze verkoper een artikel zoals je gewend bent via je vertrouwde account en betaalt aan bol.com. Boeken verkopen verstuurt het artikel en regelt de service volgens de voorwaarden op deze pagina.

Hoe weet je of een boek zeldzaam is?

De ALA (American Library Association) adviseert wel om niet alleen naar de publicatiedetails te kijken, maar ook naar de conditie en naar het feit of het een paperback of hardcover is. Ook kan je veilingen raadplegen om te zien hoeveel geld de recentste verkoop van het boek heeft opgebracht.

Hoe overleef ik boeken tweedehands?

“Hoe Overleef Ik Mezelf?” is nieuw te koop vanaf € 24,99 bij Bol.com. “Hoe Overleef Ik Mezelf?” is tweedehands te koop vanaf € 5,50 bij www.stormybooks.nl.

Hoe boeken online verkopen?

Hoe verkoop ik mijn boeken?

  1. Stap 1: Scan je boeken met onze app of vul het ISBN nummer in.
  2. Stap 2: Ontvang gratis een verzendlabel via e-mail of per post.
  3. Stap 3: Geef je boeken af aan de post of laat deze gratis ophalen.

Wat is mijn boek waard?

Hoeveel je studieboeken waard zijn hangt af van: de nieuwprijs, vraag en aanbod en hoe je boek eruit ziet. Gemiddeld vragen studenten 60% van de nieuwprijs van een boek.