Hoe krijg je witte onderbroeken schoon?

Hoe krijg je witte onderbroeken schoon?

Is je witte ondergoed niet meer echt wit leg het dan een paar uurtjes in schoonmaakazijn. Spoel het daarna uit en was het zoals je normaal doet in de wasmachine. Ook soda is een goede witmaker. Doe een beetje soda in het bakje van de wasverzachter, een ouderwetse en goedkope oplossing!

Hoe krijg je Poepvlekken uit je onderbroek?

Een Koudwater-wasbeurt Als u een stuk wit ondergoed heeft, moet u het ongeveer tien minuten laten weken in zeer koud water. Het kan zijn dat dit al helpt om de potentie van de vlek te verminderen zonder verdere specifieke interventie. In feite is dit de stap die u moet volgen, zelfs voor gekleurd ondergoed.

Kan Steradent in de wasmachine?

Als je echt witte kleding hebt die echt wit moet blijven is het beste middel een steradent tablet in de wasmachine bijvoegen. Dit is ook reuze handig voor witte handdoeken, beddengoed enz. Blijft ook na vele keren wassen veel mooier dan al die chemische waspoeders.

Was wit maken met Steradent?

Een tabletje Steradent (jawel, zo’n tabletje dat normaal wordt gebruikt om een kunstgebit mee te reinigen) bijvoorbeeld. Stop het tablet gewoon tussen het wasgoed. Ook een schepje soda doet wonderen: je witte was wordt weer extra wit – en vet en kalk verdwijnen meteen uit je wasmachine.

Wat zijn witte vlekken in je onderbroek?

Vaginale afscheiding of witverlies maakt deel uit van een natuurlijk reinigingsproces. De vagina en kliertjes in de vagina produceren vocht om infecties en uitdroging van de vagina te voorkomen. Het is dus normaal en een teken dat je vagina gezond is.

Hoe krijg je vlekken uit je onderbroek?

Vlekken uit ondergoed verwijderen:

  1. Kies een Persil wasmiddel dat geschikt is voor de kleur en de textielsoort.
  2. Verwijder los vuil van de kleding.
  3. Dep eventuele vloeistof op met een stukje keukenrol.
  4. Keer het ondergoed binnenstebuiten en spoel de achterkant van de vlek.

Welke onderbroek is goed voor je vagina?

De klassieke tip: een katoenen slip is bijna altijd goed. Katoen ademt en ventileert. Dit zorgt ervoor dat de zuurgraad van je vagina minder snel verstoord raakt dan bij het dragen van de meeste andere stoffen. Bovendien is katoen goedkoop, je bent dus geen fortuin kwijt als je een hele rits nieuw ondergoed aanschaft.