Hoe krijg je bruine voeten?

Hoe krijg je bruine voeten?

Gebruik voor het bruinen een vochtinbrengende crème, breng deze aan tussen de vingers, de achterkant van de polsen, op de knokkels, teen en hielen en ook rond de enkels. Dit helpt je bruine kleur te behouden.

Hoe ouder hoe minder bruin?

Je huid zo goed mogelijk beschermen tegen de zon! Zon maakt je huid niet alleen bruiner, maar ook ouder. Zonder goede bescherming kun je op latere leeftijd dus gek genoeg sneller minder bruin worden.

Hoe krijg ik mijn onderbenen bruin?

Snel bruine benen krijgen

  1. Flinke scrubbeurt. Het is wel algemeen bekend dat scrubben dode huidcellen verwijdert en je huid zijdezacht maakt.
  2. Hydrateren. Een droge huid en bruine benen krijgen is geen goede combinatie.
  3. Blijf in de buurt van het water. Water weerspiegelt het zonlicht waardoor je snel bruin wordt.

Waarom zelfbruiner afspoelen?

Zelfbruiner krijg je namelijk moeilijk uit je (witte) kleding en het zou zonde zijn als je iets om die reden moet weggooien. Zelfbruiner pakt nu eenmaal beter uit op een gereinigde huid, dus op voorhand douchen is geen overbodige luxe.

Kan je zelfbruiner met een washandje aanbrengen?

Voor je rug gebruik je een spons (met handvat). 4. Pak daarna een oud washandje of een tissue en veeg hier zachtjes mee over je ellebogen, je knieën en de bovenkant van je voeten. Hiermee verwijder je overtollig product, op deze stukken huid kan de zelfbruiner namelijk donkerder uitpakken.

Hoe kan ik mijn gezicht sneller bruin laten worden?

De dunne huid van je gezicht verbrand sneller en als je verbrandt, zul je sneller vervellen. En we weten allemaal wat dat betekent: bye, bruin gezicht. Ga dus zo’n 10 minuutjes in de zon met je gezicht en zoek daarna weer de schaduw op. Wissel dit af en je gezicht zal steeds een beetje bruiner worden.

Hoe worden witte benen bruin?

Niet alleen het scrubben helpt bij het bruine benen krijgen. Door je benen te scheren zien ze er niet alleen mooi uit, ze krijgen ook meer zonlicht te zien (want haartjes = blokkade voor de zon).