Hoe kom je goedkoop in Amsterdam?

Hoe kom je goedkoop in Amsterdam?

De bus heeft, net als carpoolen, vaak het voordeel dat het de goedkoopste manier van reizen is. Bovendien zijn de bussen van vandaag, ook al zijn de ritten voor Amsterdam langer of van dezelfde duur als met de auto, uitgerust met comfortabele zetels en beschikken ze vaak over een gratis wifi-verbinding.

Wat kost een dagkaart GVB Amsterdam?

GVB dagkaarten: Van 1 tot 7 dagen, vanaf €7,50. Geldig op alle trams, bussen en metro’s van het GVB. Maak het jezelf gemakkelijk en koop vooraf je kaart(en). Amsterdam & Region Travel Ticket: Wil je ontdekken wat er binnen en buiten de stad te doen valt?

Kun je nog een kaartje kopen in de tram in Amsterdam?

Reizen met een OV-chip is in de tram en (nacht)bus natuurlijk het meest handig. Als je deze niet hebt, kun je in het voertuig altijd een kaartje kopen en betalen met een betaalpas of creditcard. Dat kan contactloos of met pin.

Wat is de goedkoopste vlucht vanaf Schiphol?

Sofia met Transavia vanaf €50* Pluspuntje: vluchten met Transavia maken het mogelijk dat je vanaf minder dan vijf tientjes retour op en neer vliegt vanaf Amsterdam Schiphol.

Wat kost een ritje met de tram in Amsterdam?

Het basistarief wordt vanaf volgend jaar € 1,01. Dit basistarief is in heel Nederland gelijk. Voor de concessie Amsterdam (GVB) wordt het kilometertarief 17,9 cent. Dit laatste is de prijs die geldt voor iedere gereden kilometer.

Wat kost een dagkaart OV?

Losse treinkaartjes

Los treinkaartje Prijs 2022
Jongeren Dagkaart € 7,60
Dagkaart hond € 3,30*
Groepsticket voor 4 personen € 32
Groepsticket voor persoon 5 t/m 7 extra p.p. € 3

Hoe moet ik betalen in de tram in Amsterdam?

Reizen met een OV-chip is in de tram en (nacht)bus natuurlijk het meest handig. Als je deze niet hebt, kun je in het voertuig altijd een kaartje kopen en betalen met een betaalpas of creditcard. Dat kan contactloos of met pin. Op de Noordzeekanaalponten kun je je vaarkaart ook contactloos of met de pin betalen.