Hoe kom ik van vliegveld Barcelona naar centrum?

Hoe kom ik van vliegveld Barcelona naar centrum?

De Aerobus is de snelste manier om vanaf het vliegveld in het centrum van Barcelona te komen De bussen rijden vanaf 5 uur ’s ochtends tot middernacht. De bussen rijden om de 10 minuten. Je hoeft dus niet lang op de bus te wachten! Binnen een half uurtje brengt de Aeurobus je naar de stad.

Hoe lang van Barcelona Airport naar centrum?

De reistijd van Barcelona Airport naar metrostation Collblanc bij Camp Nou is 28 minuten. De metro rijdt iedere 7 minuten en de prijs van een ticket inclusief vliegveld toeslag is € 5,15.

Waar stopt Aerobus Barcelona?

De Aerobus is meestal de snelste manier om vanaf Barcelona Airport snel naar het centrum van de stad te komen. De bus stopt in Barcelona op de volgende plekken: Plaça d’Espanya, Urgell, Plaça Universitat en Plaça Catalunya. Kosten: €5,90 voor een enkele reis, €10,20 voor een retour.

Hoe lang van te voren op vliegveld Barcelona?

We adviseren tenminste 30 minuten tijd in te ruimen voor de transfer tussen T1 en T2 (ondanks dat het gemiddeld veel sneller gaat als er een bus direct klaar staat). Inzake uw bagage en de benodigde tijd voor de douane zou u hier ongeveer 30 minuten voor moeten rekenen.

Welke terminal vliegveld Barcelona?

Vliegveld Barcelona-El Prat heeft twee vertrekhallen: Terminal 1 (T1) en Terminal 2 (T2). Vanaf welke terminal je zal vertrekken, is afhankelijk van de maatschappij waarmee je vliegt. De meeste vluchten naar Nederland vertrekken vanaf T1, maar Transavia vliegt bijvoorbeeld vanaf T2.

Welke terminal land Transavia in Barcelona?

Bij Terminal 2 landen de vliegtuigen van onder andere Transavia, Ryanair, EasyJet, Wizz Air en Volotea. Het is belangrijk om te weten vanaf welke terminal je landt of vertrekt, want de afstand van 4 km tussen de terminals is niet te voet af te leggen.

Wat kost een taxi in Barcelona?

Het tarief voor taxi’s in Barcelona is ongeveer €1,21 / km (van 08:00 – 20:00) en €1,45 / km (van 20:00 – 08:00). Ook is er een minimaal tarief van €7,00 wanneer u in de taxi stapt. Supplementen op de uiteindelijke meterprijs worden toegevoegd vanwege de volgende factoren.

Wat kost Aerobus Barcelona?

Boek uw kaarten voor de Aerobus express-busdienst tussen Barcelona Airport Terminal 1 of Terminal 2 en het stadscentrum. De prijs voor de Aerobus-kaarten naar T1 en T2: De kaarten kosten €5,90 voor een enkeltje en €10,20 voor een retourtje.

Welke vertrekhal Barcelona?