Hoe kan ik Roblox spelen?

Hoe kan ik Roblox spelen?

Roblox is een gratis gamingplatform dat je kan installeren op je computer, smartphone of tablet. Op de app kan je verschillende mini-games spelen die anderen gemaakt hebben, maar je kan er ook zelf je eigen spelletje programmeren en lanceren.

Waarom is mijn Roblox account verwijderd?

Standaard verwijdert Roblox accounts die langer dan een jaar inactief blijven. Dit doet het in een poging ruimte op zijn servers vrij te maken voor nieuwe spelers.

Waarom kan ik geen Roblox spelen?

Op Roblox niet in kunnen loggen heeft vaak met de add-blocker te maken. Schakel deze uit en ververs de pagina. Probeer nu opnieuw in te loggen.

Waarom doet Roblox het niet 2022?

Hier is als Roblox vandaag weer uitvalt in februari 2022 Meestal wordt er zo snel mogelijk een aankondiging gedaan wanneer het spel niet beschikbaar is. Vandaag is dat echter niet het geval geweest. We weten niet zeker wat de storing heeft veroorzaakt, omdat alleen ontwikkelaars die informatie kunnen onthullen.

Waarom is mijn Roblox-account verwijderd?

Hoe kan je je account op Roblox verwijderen?

Klik op het menu (gezien als het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina) en kies Roblox-instellingen. Kies vervolgens in het zijpaneel aan de linkerkant het tabblad Facturering. Wanneer u naar een nieuwe pagina wordt geleid, klikt u op de knop Verlenging annuleren onder de kop Lidmaatschapsstatus.

Wat is er met Roblox aan de hand vandaag?

Roblox storingen gemeld in de afgelopen 24 uur Allestoringen meldt alleen een incident wanneer het aantal probleemmeldingen significant hoger is dan het typische volume voor dat tijdstip van de dag.

Waarom kan ik geen Robux kopen?

De app of game gedwongen stoppen en opnieuw openen Tik op de app die je hebt gebruikt om je in-app-aankoop te doen. Tik op Gedwongen stoppen. Open de app opnieuw die je hebt gebruikt om je in-app-aankoop te doen. Check of je item is geleverd.