Hoe kan ik Expedia bereiken?

Hoe kan ik Expedia bereiken?

Telefoonnummer Expedia is 020 200 84 59. De klantenservice afdeling is bereikbaar van Maandag tot met zaterdag van 9:00 tot 21:00 en op Zondag van 10:00 tot 21:00 uur.

Kan ik bij Expedia met iDeal betalen?

Expedia met iDeal of PayPal Het vinden van hotels die met iDeal geboekt kunnen worden, is bijzonder eenvoudig bij Expedia. Selecteer iDeal als ‘online betalen’-optie in het boekingsproces, en betaal via de bank van uw keuze. Ook PayPal wordt door Expedia als betalingswijze geaccepteerd.

Hoe annuleren bij Expedia?

Expedia annuleren doe je heel simpel zelf. Je gaat naar de website van Expedia en bezoekt de pagina met daarop je reisplan. Vervolgens selecteer je de link annuleren. Volg vervolgens de instructies en voor je het weet heb jij het product dat je af zou nemen via Expedia geannuleerd.

Is Expedia aangesloten bij SGR?

ANVR-leden moeten officieel lid zijn van SGR. Nu heeft Expedia voor de verkoop van Expedia TAAP bij SGR aangetoond dat ze een vergelijkbare garantie bieden.

Hoe kan ik een hotel boeken zonder creditcard?

Hotel boeken zonder creditcard bij Booking.com Het van oorsprong Nederlandse Booking.com is de grootste hotelwebsite ter wereld. Zij bieden diverse hotels die zonder creditcard te boeken zijn. Booking.com heeft een zoekfunctie, waarbij gefilterd kan worden op hotels die iDeal of PayPal als betaalmiddel ondersteunen.

Welke reisorganisaties zijn aangesloten bij SGR?

SGR staat garant. Komt jouw reisorganisatie in financiële problemen? Geen zorg. Zelfs als ze failliet gaan wordt je reis gewoon uitgevoerd of terugbetaald….Vind hier jouw reisorganisatie…

  • Viabus GmbH.
  • Flexible Autos.nl.
  • Leisure Concept B. V.
  • Worldexperts.nl.
  • Hoi.nl Travel.
  • Hoi Travel.
  • Hoi.nl B. V.
  • Hoi.nl Reizen.

Wat dekt SGR?

Welke kosten vergoedt SGR SGR vergoedt de betaalde reissom en extra vervoers- en verblijfskosten die je moest maken. Kosten voor bijvoorbeeld het verlengen van verzekeringen of een visum, telefoonkosten en ongebruikte reischeques en waardebonnen krijg je niet vergoed.