Hoe duur is Park Guell?

Hoe duur is Park Güell?

Je hebt verschillende opties voor standaard tickets voor Park Güell. Tickets zijn eenvoudig in het Nederlands bestellen via Tiqets. Volwassenen betalen €13,,50 per persoon inclusief boekingskosten, kinderen tot en met 6 jaar mogen gratis naar binnen en kinderen tussen de 7 en 13 jaar en 65-plussers betalen €9,33.

Hoe lang ben je in Park Güell?

Rondleidingen Park Güell Kaarten voor een rondleiding in het Park Güell zijn er al vanaf €24,- p.p.. Het entreekaartje voor Park Güell is in de prijs inbegrepen. Na je boeking ontvang je je voucher per e-mail. De tour wordt in meerdere talen aangeboden (Spaans en Engels) en duurt ongeveer 1,5 uur.

Hoe kom je bij Park Güell?

Openbaar vervoer:

  1. Bus Güell: Gratis pendelbus vanaf de Metro.
  2. Metro: Neem de richting L3 ‘Lesseps’ metro station and volg de toeristische borden.
  3. Bus: U kunt vele busverbindingen gebruiken maar degene die u dichterbij brengen zijn 24 – 31 – 32 – H6 – 92 – Bus del barri 112 -Hop on Hop off Bus (blauwe lijn).

Welke metrohalte moet je pakken voor Parc Guell?

Het openbaar vervoer naar Park Güell. Neem de groene L3 metro lijn en stap uit bij Lesseps of Vallcarca. Het is ongeveer 20 minuten wandelen van de metrostations naar Park Güell, waarbij je een stijl stuk omhoog de heuvel op moet. Het is ook mogelijk om de roltrap bij Baixada de la Gloria te nemen.

Hoe lang bezoek Sagrada Familia?

Een bezoek aan de Sagrada Familia duurt ongeveer 20 minuten tot een half uur. In deze tijd kun je de meeste gedeeltes van de kathedraal bezoeken en heb je uitgebreid de tijd voor het maken van foto’s.

Hoe groot is de Sagrada Familia?

172 mSagrada Família / Hoogte

Waarom duurt de bouw van de Sagrada Familia zo lang?

De reden dat het allemaal zo lang duurt om de Sagrada Familia af te bouwen, is dat de bouw voornamelijk afhankelijk is van giften. Wil je de kerk vanbinnen bekijken, dan kost je dan een paar euro, die gebruikt wordt voor de bouw. Ben je dus in Barcelona, ga dan zeker ook even kijken, want dan is de kerk eerder klaar!

Wat kost openbaar vervoer in Barcelona?

Prijzen openbaar vervoer in Barcelona Een enkele reis kost € 2,15 (geldig voor 1 zone, als je binnen de stad Barcelona blijft dan kun je toe met 1 zone). T-10 Tien enkele reizen voor €9,95 (geldig voor 1 zone). Dit kaartje kun je met meer personen gebruiken.

Hoe breed is de Sagrada Familia?

Sagrada Família

Basílica i Temple Expiatori de la Sagrada Família
Stijlperiode Catalaans modernisme
Afmeting 90 m lang 60 m breed (transept)
Toren 170 m (in aanbouw)
Detailkaart