Hoe diep moet een kapstok zijn?

Hoe diep moet een kapstok zijn?

Uiteraard zijn de garderobestangen ook in andere uitvoeringen leverbaar. Zo kun je kiezen voor een garderobestang in een U-vorm, deze kun je op elke gewenste plek tegen de muur monteren. Deze garderobe heeft een diepte van 30 cm en heeft hiermee de perfecte muurafstand voor standaard kledinghangers.

Hoeveel ruimte voor kapstok?

Hou er bij het naast elkaar plaatsen wel rekening mee dat er doorgaans voor een jas een breedte van ca. 60 tot 65 centimeter aangehouden wordt. Daarbij komt dan nog de ruimte die je tussen de jassen vrij wilt houden. Natuurlijk kan je ook de Lina TT met een aantal naast elkaar plaatsen.

Hoe grote kapstok?

1. Hoe groot is de inkomhal? De inkomhal is dé ruimte voor het plaatsen van een goede kapstok: het is immers waar jij en je gezin, alsook bezoekers, hun jas, sjaal of muts hangen bij het binnenkomen. Hoe groter de inkomhal, hoe groter de maat van je kapstok mag zijn zonder overdreven groot te lijken.

Hoeveel ruimte tussen Kapstokhaken?

Zorg dat er 10-15 centimeter ruimte tussen de haken zit. Zo heb je genoeg ruimte om dikke jassen en tassen aan de haken op te kunnen hangen.

Hoever kapstok van muur?

De standaard hoogte van een kapstok is tussen de 170 en 175 centimeter boven de grond, gemeten vanaf de onderzijde van de kapstok. In veel gevallen staat de aanbevolen hoogte ook vermeld in de montagehandleiding. De standaard hoogte voor kapstokken voor kinderen is 120 centimeter.

Welke kapstok?

Kies wel voor een wandkapstok als je: naar een kapstok zoekt die alles heeft (zoals een roede of hoedenplank);…Kies wel voor een staande kapstok als je:

  • genoeg ruimte hebt in de kamer waar je de kapstok wilt plaatsen;
  • veel jassen en tassen hebt om eraan te hangen;
  • een echt statement wilt maken met je kapstok.

Hoe hoog hang je een Kinderkapstok?

Hoe hang je een kapstok op?

Zoek de juiste en vooral beste plek om je kapstok op te hangen, let vooral op de hoogte zodat iedereen erbij kan. Teken de plaats af met de ideale hoogte en gebruik de kapstok om rondjes af te tekenen tegen de muur, door de gaatjes waaraan je de kapstok vast zet tegen de wand.

Hoe kapstok bevestigen?

Plaats bepalen en borren. Zoek de juiste en vooral beste plek om je kapstok op te hangen, let vooral op de hoogte zodat iedereen erbij kan. Teken de plaats af met de ideale hoogte en gebruik de kapstok om rondjes af te tekenen tegen de muur, door de gaatjes waaraan je de kapstok vast zet tegen de wand.