Hoe CoZo activeren?

Hoe CoZo activeren?

Ga naar ‘Mijn CoZo’. Klik op de tegel ‘Mobile’, klik vervolgens op ‘Nieuw’ en volg de stappen op uw scherm. Als laatste stap opent u de CoZo app op uw mobiel toestel en leest u de QR-code op uw scherm in met de CoZo app. De registratie zal niet lukken als u de QR-code met een andere app op uw mobiel toestel inleest.

Waarom werkt CoZo niet?

Als u een andere webbrowser gebruikt dan bovenstaande, dan kan het zijn dat u problemen ondervindt bij het gebruik van CoZo (toegang geweigerd, onbeschikbaarheid functionaliteiten.). Wij adviseren u een update te doen naar de meest recente versie van uw webbrowser of om over te schakelen naar een ander toestel.

Hoe kan ik mijn bloeduitslagen zien?

Sinds 1 juli 2020 kunt u uw medische gegevens online bekijken. Dit kan via een beveiligde website (of app). Die website (of app) laat uw gegevens uit het computersysteem van de huisarts zien. U logt in en kunt dan veilig uw gegevens bekijken.

Kan niet aanmelden bij CoZo?

Controleer of de CoZo app toegang heeft tot uw camera. U kan dit aanpassen via de instellingen op uw toestel. Mogelijks zorgen de contrast-instellingen op uw beeldscherm ervoor dat de QR-code moeilijk herkenbaar is door uw mobiel toestel. Probeer de QR-code via een andere richting in te lezen met uw mobiel toestel.

Hoe zie ik mijn resultaat op CoZo?

Waar vind ik mijn COVID-19 testresultaat terug? U kan inloggen op het CoZo-portaal via de “Patiënt”-knop rechtsboven op www.cozo.be, met uw Belgische eID en pincode of de itsme-app. Van zodra het resultaat beschikbaar is, zal u het kunnen raadplegen via de “Resultaten”-tegel.

Hoe lang duurt de uitslag van bloedprikken?

De meeste uitslagen zijn drie dagen na het onderzoek bij uw huisarts bekend.

Wat is een patiëntenportaal?

Een patiëntenportaal is een beveiligde online omgeving waarin een patiënt inzage heeft in de eigen medische gegevens die in het informatiesysteem van één zorgverlener staan. Een portaal geeft de patiënt dus inzage in de gegevens van één systeem, zoals het HIS.

Hoe kan ik correct PDF documenten raadplegen via CoZo?

Gebruikt u Google Chrome? Dan kan u de instellingen terugvinden via Google Chrome –> Instellingen –> Privacy en beveiliging –> Site-instellingen –> Content –> Aanvullende contentinstellingen –> Pdf-documenten. Voor een correcte weergave in CoZo dient deze optie uitgeschakeld te zijn (grijs gekleurd).

Kan niet inloggen op eHealth?

Download de laatste versie van de webbrowser van uw keuze: Als u een andere browser gebruikt dan de voormelde browsers, dan kan het zijn dat u problemen ondervindt bij het gebruik van onze diensten (toegang geweigerd, slechte performantie, niet-beschikbare functionaliteiten.).