Hoe BBC terugkijken?

Hoe BBC terugkijken?

Voor mensen in Groot-Brittannië biedt de BBC een heel handige onlinedienst aan om programma’s te herbekijken wanneer je dat wilt: BBC iPlayer. Met een VPN kunnen ook Nederlanders en Belgen er echter probleemloos gebruik van maken.

Wat kost BBC iPlayer?

BBC iPlayer is een gratis streamingdienst, maar je kunt er buiten het VK helemaal geen toegang toe krijgen. Een premium VPN zal je consistent toegang geven tot deze gratis dienst, zelfs wanneer je in het buitenland bent.

Waar kan ik BBC series kijken?

BBC First maakt onderdeel uit van TV Standard van Ziggo en is beschikbaar in Ziggo GO, zodat je kijkt waar en wanneer je maar wilt. Ook fijn: dankzij Ziggo Replay kijk je favoriete series tot 7 dagen terug.

Waar kan ik call the Midwife terugkijken?

Call the Midwife gemist? Kijk het op TVblik!

Hoe kijk ik BBC 4?

De tv-zender BBC 4 is bij een aantal providers optioneel tegen meerprijs te bekijken. U kunt via een TV app BBC 4 online bekijken op uw smartphone of tablet. Bij T-Mobile kan dit tevens buitenshuis via mobiel internet.

Hoe kan ik naar Channel 4 kijken?

Channel 4

  1. Kies je VPN.
  2. Kies een Britse server uit de lijst en maak er verbinding mee.
  3. Ga naar de livestream van Channel 4.
  4. Kies je stream – Channel 4, E4, More4, Film4, 4Seven en meer.
  5. Kijk zonder beperkingen!

Hoe kan ik Engelse TV kijken in Nederland?

ITV

  • Kies een VPN.
  • Maak verbinding met een Britse server.
  • Ga naar de Live TV-stream van ITV.
  • Maak een ITV-account aan wanneer daarom wordt gevraagd of open je bestaande account.
  • Je kunt nu vanaf elke locatie kijken! Let op: de gratis updates van ITV bevatten advertenties.

Heeft KPN BBC 4?

De kans dat Channel 4, Channel 5 en de vier ITV zenders door KPN worden doorgegeven is nihil. Dit zijn commerciële zenders en zij hebben niet de rechten om buiten de UK (en mogelijk Ierland) hun programma’s uit te zenden. De kans dat BBC 3 en BBC 4 kunnen worden doorgegeven is iets groter.

Is BBC gratis?

Dus in antwoord op de vraag van Cellie Citroen: Je kunt prima BBC programma’s kijken zonder tv abonnement, mits je VPN hebt. Je bent dan waarschijnlijk goedkoper uit met VPN dan met een tv abonnement. Maar als je de tekst op de site van BBC leest, dan mag het officieel niet.