Heb je een paspoort nodig voor Bonaire?

Heb je een paspoort nodig voor Bonaire?

Als u naar Bonaire reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Voor sommige landen geldt dat uw paspoort nog 6 maanden geldig moet zijn vanaf het moment dat u vertrekt uit dat land.

Is er grenscontrole bij Oostenrijk?

Dat betekent dat er in Oostenrijk actueel geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Hou er wel rekening mee dat er door Corona verschillende maatregelen van kracht zijn. In principe zijn er bij de meeste grensovergangen geen grenscontroles. Er kan echter steekproefsgewijs toch naar worden gevraagd.

Kun je met een ID-kaart naar Oostenrijk?

Je identiteitskaart is een geldig reisdocument voor bijna alle landen in Europa, en een paar landen buiten Europa: Andorra, België, Bosnië, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië en Noord-Ierland inclusief Kanaaleilanden, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië.

Wat heb je nodig om te reizen naar Oostenrijk?

Reisdocumenten & visa Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Voor Oostenrijk is een geldige identiteitskaart voldoende om mee te reizen. Uw identiteitskaart of paspoort moet altijd geldig zijn tijdens uw verblijf. Voor Oostenrijk heeft u geen visum nodig.

Kan ik met ID kaart naar Bonaire?

Persoonsdocumenten. Een geldig paspoort is vereist. Controleer of het document ruim voldoende geldig is, voor het geval dat verblijf langer mocht duren dan gepland. De Nederlandse identiteitskaart voldoet niet als reisdocument voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba.

Hoelang moet je paspoort geldig zijn voor Bonaire?

Welke reisdocumenten heb je nodig voor Bonaire?

soort document
1 Geldig paspoort, dat nog 6 maanden geldig is na terugkomst in het land van afgifte
2 Geldige retour- of doorreisticket