Heb je een clubcard nodig?

Heb je een clubcard nodig?

Een clubkaart heb je nodig om in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld bij risicowedstrijden, kaarten te kopen. Deze risicowedstrijden worden van tevoren door de club bepaald en staat aangegeven bij de wedstrijd informatie. Een voorbeeld hiervan, zijn wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord of Ado Den Haag.

Wat kost een kaartje voor de Eredivisie?

Om alle thuiswedstrijden van de landskampioen 2017/2018 bij te wonen, ben je minstens 275 euro kwijt en voor een los ticket 28,50 euro. Feyenoord is met 257 euro per seizoenskaart de op een na duurste club, gevolgd door AZ die 250 euro rekent. Voor hetzelfde aantal wedstrijden zijn Ajax-fans een stuk goedkoper uit.

Hoe koop ik kaarten voor Feyenoord?

Je kunt op wedstrijddagen je kaart ook kopen bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Die bevinden zich op het voorplein aan de Olympiazijde van het stadion (Olympiaweg 50). De loketten zijn 3,5 uur voor aanvang van een wedstrijd geopend en sluiten als de eerste helft van de wedstrijd gespeeld is.

Wat kost een PSV ClubCard?

Een PSV Club Card is gratis. Om direct online een PSV Club Card aan te kunnen vragen, moet je eerst een via iDIN geverifieerd account hebben. iDIN is beschikbaar voor iedereen met online en mobiel bankieren.

Wat kun je met een Ajax ClubCard?

10% korting in de Ajax Fanshops (op vertoon van je Ajax Kids Clubcard) en online; Met voorrang kaartjes kopen voor Ajaxwedstrijden; 50% korting op jouw wedstrijdkaartje in de Arena (let op: dit geldt voor bepaalde vakken. Welke dat zijn, zie je in de ticketshop van Ajax);

Wat kost kaartje Ajax Champions League?

De goedkoopste passe-partout kost 96 euro. Dat is een mooi prijsje als je bedenkt dat je voor drie tientjes per wedstrijd Ajax van dichtbij kunt zien aantreden op het hoogste Europese platform. De seizoenkaarthouders zijn uiteraard als eerste aan de beurt om een kaartje te kopen.

Hoe duur zijn tickets voor Ajax?

Wedstrijden

Ajax Amsterdam-Feyenoord 20-03-2022 va. € 150.00
Ajax Amsterdam-PEC Zwolle 30-04-2022 va. € 125.00
Ajax Amsterdam-Heerenveen 11-05-2022 va. € 175.00

Waar kan je voetbal kaarten kopen?

Bestel je kaarten alleen via de officiële clubkanalen. Er zijn talloze online marktplaatsen waar individuen en bedrijven kaarten (aan elkaar) verkopen.

Wat kost een kaart voor Feyenoord?

Losse tickets Bij Feyenoord is dat €27 en voor een wedstrijd in de Arena betaal je €25. Voor de goedkoopste losse tickets moet je trouwens naar Rotterdam.

Wat kost een kaartje voor Feyenoord?

Prijs Eigen vervoer €19,-

Prijsopbouw Eigen vervoer
Kaartprijs €15,-
Begeleidingskosten €2,-
Calamiteitenfonds €2,-