Wie zit er achter Pure Energie?

Wie zit er achter Pure Energie?

Pure Energie is onderdeel van Raedthuys Groep, een bedrijf dat al sinds 1995 actief is op de energiemarkt, vooral als ontwikkelaar en beheerder van windmolenparken.

Is Pure Energie betrouwbaar?

Is Pure Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Pure Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken. 71% van 35 klanten beveelt aan.

Waar komt Pure Energie vandaan?

Bij Pure Energie ben je altijd verzekerd van 100% groene stroom, ook als het niet waait. Op het moment van verbruik komt jouw stroom altijd van het energienet. Wij wekken zelf stroom op met onze eigen wind- en zonne-energieprojecten. Daar krijgen wij GvO’s voor.

Hoeveel windmolens heeft Pure Energie?

Op dit moment beheren wij meer dan 70 windmolens in heel Nederland. Deze windmolens wekken samen jaarlijks meer dan 250 miljoen kWh op.

Hoe goed is Budget Energie?

Is Budget Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Budget Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken. 79% van 111 klanten beveelt aan.

Hoeveel klanten heeft Pure Energy?

Pure Energie is onderdeel van de Raedthuys Groep die sinds 1995 windenergieprojecten ontwikkelt in Nederland en levert aan rond de 80.000 huishoudens. Inmiddels zijn er tenminste 80 windmolens neergezet in Nederland.

Hoe staat pure energie er voor?

We zijn een energiebedrijf met een missie. Wij willen samen met onze klanten de Nederlandse energiemarkt verduurzamen. Dit doen wij door middel van het bouwen van windpark en zonneparken. We maken schone energie, lokaal opgewekt en wij verkopen niet meer dan we opwekken.

Wat doet pure energie?

Wij geloven in schone energie voor iedereen en werken toe naar een tijd zonder fossiele energie. De energie van de toekomst is schoon en hernieuwbaar. Daarom maken en leveren wij de groenste stroom van Nederland. Van weiland tot stopcontact.