Welke variant is de Bora pure?

Welke variant is de Bora pure?

Leverbaar in de varianten PURA en PURU. Net als in de Basic kent de Bora Pure een variant voor afvoer naar buiten, de PURA en een variant voor recirculatie, de PURU. Zoals aangegeven heeft de PURU een actief koolstoffilter. Deze moet plm. 1 keer per jaar vervangen worden.

Wat is de prijs van Bora x pure?

BORA X Pure beschikt daarnaast over een hoog afzuigvermogen, en dat met een extreem laag geluidsniveau. Dit zijn slechts enkele van de vele highlights van BORA X Pure. Ontdek BORA X Pure De prijs van BORA Basic en Pure kookplaten varieert van rond de €2300 en €4100.

Wat is de prijs van een Bora Classic kookplaat?

Als je voor een BORA Classic kookplaat kiest, kan de prijs variëren van rond de €3500 en €6400. Dit komt omdat je naast het afzuigsysteem kunt kiezen voor een combinatie van een twee-pits inductie of gaskookplaat, wokbrander of Teppanyaki-plaat. De BORA Professional kookplaten zijn de meest luxe opties.

Wat is een Bora x pure kookplaat?

BORA X Pure kookplaat (PUXU of PUXA) BORA X Pure is de nieuwste inductiekookplaat met kookveldafzuiging en een buitengewoon design. Verkrijgbaar vanaf voorjaar 2020. Als je voor een BORA Classic kookplaat kiest, kan de prijs variëren van rond de €3500 en €6400.

Wat is de Bora Puru?

Bora PURU (Recirculatie) De Bora PURU is voorzien van actieve koolstoffilters die de lucht zuiveren en vervolgens terugblazen in de ruimte. Het grote voordeel hiervan is dat er geen afvoer naar buiten hoeft te worden aangelegd. En doordat je geen lucht naar buiten blaast houdt je de warmte binnen.

Is Bora Pura luchtafvoer?

Bora PURA (luchtafvoer) De variant PURA is gemaakt om lucht af te voeren. Dit model is in aanschaf €100 goedkoper doordat er geen koolstoffilter bij zit. Wanneer je deze kookplaat wilt aansluiten zijn er echter wel hulpstukken benodigd, deze lopen ook redelijk in de papieren.

https://www.youtube.com/watch?v=j7BXj8KUa7s