Welke lamp voor BIAB?

Welke lamp voor BIAB?

Wat ook erg belangrijk is, is de aantal led lampjes en de positionering ervan. Dit zorgt voor de optimale en gelijkmatige uitharding van BIAB. Bij TGB lamp zitten aan de achterkant gepatenteerde LED lampjes die speciaal ontwikkeld zijn voor het uitharden van de vrije rand.

Wat is het verschil tussen BIAB en acryl?

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’. BIAB nagels zitten tussen gellak en acrylnagels in. BIAB nagels zijn dikker dan gellak, maar dunner dan acryl nagels. Acrylnagels zijn soms beschadigend voor de eigen nagels en moet eraf gevijld worden.

Wat kost een BIAB behandeling?

Hoeveel kost een behandeling? Een nude behandeling, dat wil zeggen zonder extra nagellak, kost ongeveer 35 tot 50 euro. Wil je een kleurtje aan laten brengen? Dan kost de gellak ongeveer 10 euro extra.

Kan je BIAB opvullen?

De BIABGEL is ideaal om een randje of hoekje die gebroken is van je nagel snel op te vullen. Wat dit product van The GelBottle helemaal geweldig maakt is de toevoeging van primer en base in één flesje. Deze biab gel blijft 3 tot 4 weken perfect zitten en lift niet, helpt hierbij de natuurlijke nagels groeien.

Is BIAB net zo sterk als acryl?

BIAB is de letterlijke afkorting voor Builder In A Bottle. “Het is een afweekbare bouwgel, met de sterkte van acryl. Je kunt je nagels er (kort) mee verlengen of repareren. Erg sterk materiaal dus, sterker dan gellak.

Hoe lang moet BIAB uitharden?

Stap 8a: Als zelfstandige kleur: Breng een laatste dunne laag van de BO. BIAB aan hard 60-90 seconden uit in een LED lamp of 2-3 minuten in een UV lamp. Na uitharding ca. 1-2 minuten laten afkoelen en de plaklaag verwijderen met UV Cleanser.

Hoelang duurt een BIAB behandeling?

“Drie tot vier weken. Je kunt BIAB altijd blijven herhalen, maar als je nagels echt beschadigd zijn, kan het wel tot 6 maanden duren voor er een gezonde en sterke nagel is teruggegroeid.”

Hoe lang blijft BIAB?

De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten.

Hoe BIAB weghalen?

Hoe kan je makkelijk BIAB verwijderen BIAB nagels verwijderen doe je door de eerste laag van je BIAB nagels af te vijlen met de nagelvijl. Vervolgens doop je de nailwraps in de Artificial Nail Remover of Aceton. Wikkel deze om je nagels en laat de nail wraps zo’n 15 tot 20 minuten zitten.