Welke labelprinter voor Verzendlabels?

Welke labelprinter voor Verzendlabels?

DYMO is één van de bekendste merken voor labelprinters. Bij Sendcloud raden we specifiek de DYMO 4XL labelprinter aan voor het printen van verzendlabels. Dit is een thermische printer die razendsnel print (tot 53 labels per minuut). Deze labelprinter is eenvoudig te installeren voor computers met zowel Windows als Mac.

Welke LabelWriter?

De standaard en meestverkochte Dymo LabelWriter is de Dymo LabelWriter 450. De opvolger hiervan is de Labelprinter Dymo labelwriter 550. Een hoge kwaliteit etiket printer. Print etiketten tot 60mm breed en drukt tot wel 51 etiketten per minuut af.

Welke labelprinter voor webshop?

Beste printer & printerinstellingen Er zijn ontzettend veel labelprinters verkrijgbaar, van merken als Zebra, Dymo en Brother. De Dymo labelwriter 4XL komt op meerdere vergelijkingswebsites als beste uit de test, gezien prijs en werking. Met een groter budget is bijvoorbeeld de Zebra GK420D een mooie optie.

Welke printer voor DHL labels?

Hiervoor kan een Zebra printer gebruikt worden om DHL pakketten te versturen. Geschikte modellen zijn de desktop Zebra printers ZD420D en de Zebra ZT220. Als je veel pakketten verstuurt is een Zebra printer voordeliger. Hoewel de aanschafprijs hoger is, zijn de etiketten flink voordeliger.

Waar etiket op pakket?

Dit doe je op de grootste zijde van je pakket. Bevestig het zo dat het adres er niet van af kan vallen. Plak het adreslabel niet op de naad van de doos (waar deze is dichtgeplakt).

Welke labelprinter voor PostNL?

Met de DYMO LabelWriter 450 kun je zonder inkt etiketten ontwerpen en afdrukken. De LabelWriter is geschikt om 24 uur per dag postzegels te printen via www.digitalepostzegel.nl. Koop frankeertegoed, login op je account bij PostNL en print direct een Digitale Postzegel met de DYMO LabelWriter 450.

Hoe DHL label printen?

Met een Zebra-printer kunt u het label op een sticker printen, zodat het label rechtstreeks op de zending kan worden geplakt. DHL werkt met labels van 10x21cm, waarvan niet kan worden afgeweken. Indien gewenst kunt u een geschikte Zebra-printer en labels online bestellen, bijvoorbeeld via Labelsolutions.

Hoe maak je zelf een Verzendlabel?

Verstuur je pakket online of via de PostNL-app.

  1. Maak online je verzendlabel aan.
  2. Vul de gegevens van de ontvanger in en betaal met iDeal.
  3. Print je verzendlabel zelf en breng daarna je pakket naar een PostNL-punt. Geen printer? Dan doen wij het voor je.