Welke FM frequentie Radio 2?

Welke FM frequentie Radio 2?

NPO Radio 2 frequentie

Gebied / Uitzendregio Frequentie
Friesland 88.0 MHz en 92.9 MHz
Groningen 88.0 MHz
Drenthe 88.0 MHz
Overijssel 88.0 MHz en 104.6 MHz

Wat is de grootste radiozender van Nederland?

Qmusic is voor het eerst met ruime cijfers marktleider. In de meetperiode over augustus en september scoorde de zender een marktaandeel van 11,9 procent en gaat daarmee NPO Radio 2 voorbij, meldt Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO).

Hoe kom je op Radio 2?

Download de NPO Radio 2-app! NPO Radio 2 kun je in Nederland vrijwel overal ontvangen via DAB+. De FM-frequentie van NPO Radio 2 verschilt per regio. Hieronder vind je onze frequenties per provincie.

Hoe kan ik naar Radio 2 luisteren?

Hoe kan je luisteren? Via de Radio 2-app. Die download je op je smartphone (open dit artikel dus in je smartphone) door gewoon hieronder te klikken of door te surfen naar radio2.be/app.

Hoe worden de luistercijfers gemeten?

Dit vullen zij in in een zogenaamd radiolog. Dat doen zij elke twee maanden met een maximum van 12 keer. Het luistergedrag kan zijn via de FM, maar ook digitaal of via DAB. De respondenten kunnen de gegevens op papier, online of mobiel invullen.

Luister naar NPO Radio 2 via DAB+ Digitale radio is te ontvangen via de ether en is net zoals FM-radio gratis te ontvangen. Op een DAB+-radio kun je NPO Radio 2 ontvangen via kanaal 12 C / 227,36 MHz.

Wat voor muziek draait Radio 2?

NPO Radio 2 houdt luisteraars aangesloten op de actuele popmuziek, met een nadrukkelijke focus op Nederlandse muziek, op het nieuws, op wat online is, op het gesprek van de dag en op wat Nederland bezighoudt.

Welk nummer is Sky Radio op de radio?

Sindsdien is Sky Radio in Nederland te ontvangen op frequenties tussen 101,0 en 101,9 MHz.