Wat mag er mee in de handbagage Charleroi?

Wat mag er mee in de handbagage Charleroi?

U mag dus flesjes, pap en andere meenemen in uw handbagage….

  • Zuren en alkaloïden, bijvoorbeeld batterijen met elektrolyten die kunnen lekken;
  • Bijtende stoffen en bleekmiddelen zoals kwik, chloor;
  • Radioactieve stoffen, bijvoorbeeld medische of commerciële isotopen;
  • Vis.

Hoe lang op voorhand op luchthaven Charleroi?

Voor Brussels Charleroi Airport is het belangrijk om de reis van de passagiers zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Iedereen waakt erover dat de passagiers een zo aangenaam mogelijke route doorheen de luchthaven ervaren. Het is aan te raden om tussen de twee en drie uur voor opstijgen aanwezig te zijn.

Waar best parkeren Charleroi Airport?

We hebben daarom een Top 5 gemaakt van de beste goedkope parkings bij de luchthaven van Charleroi.

  1. 123 Parking Lowcost. Op 5 minuten van de luchthaven van Charleroi ligt de 123 Parking Lowcost, een erg voordelige parking.
  2. 123 Parking.
  3. Easy parking.
  4. Ace parking.
  5. Parking Jack.

Hoe naar luchthaven Charleroi?

Uw luchthaven ligt op slechts 20 minuten van het station van Charleroi-Sud. Zodra u daar aankomt, kunt u een rechtstreekse bus (lijn A) nemen die u naar de luchthaven brengt. Op de website van de NMBS kunt u een combiticket trein + bus kopen. Uurregeling en tarieven vindt u op de websites van NMBS en TEC.

Hoe lang van te voren op luchthaven zijn?

Jouw luchtvaartmaatschappij geeft hiervoor een adviestijd, maar houd rekening met ruwweg 2 uur voor vertrek van Europese vluchten en voor intercontinentale vluchten ongeveer 3 uur voor vertrek.

Wat kost parkeren op luchthaven Charleroi?

Parkeertarieven Charleroi Airport

Parkeeraanbieder Parkeervorm Kosten per dag
Airport Smartparking Shuttle € 3,50
123 Parking Shuttle € 4,13
Pro Park Shuttle € 4,75
Parking Pas Cher Shuttle € 5,25

Waar kan ik gratis parkeren in Charleroi?

Je kunt in de hele stad een half uur gratis parkeren. Ook parkeer je van 17.00 tot 09.00 uur gratis. Wanneer er geen beurzen of tentoonstellingen zijn, kun je kosteloos parkeren op de parkeerterreinen Place West, La Villette en Helios en bij het Charleroi Palais des Expositions op parkeerterreinen EXPO P1-P4.

Waar passagiers ophalen Charleroi?

Iemand ophalen of wegbrengen op Charleroi Airport Je kan ook niet gratis parkeren bij luchthaven Charleroi. Wel kan je de Express-parking gebruiken die zich het dichtst bij de terminal bevindt. Hier betaal je € 2 voor de eerste dertig minuten. Ook kan je kort parkeren op de P1-parking van luchthaven Charleroi.

Welk treinstation voor luchthaven Charleroi?

Met bus A kun je ieder half uur tussen Charleroi en Charleroi Airport reizen. De beginhalte is het belangrijkste treinstation van Charleroi (Charleroi-Sud), iets ten zuiden van het stadscentrum.