Wat is een risicovrije boeking bij Booking Com?

Wat is een risicovrije boeking bij Booking Com?

Het Programma Smart Flex Reserveringen (voorheen Risicovrije Reserveringen) helpt u bij het genereren van boekingen die u anders misschien niet zou krijgen. Dit doen we door reizigers namens u extra flexibele annuleringsvoorwaarden aan te bieden en tegelijkertijd de rompslomp voor u te minimaliseren.

Wat betekent reservering bij creditcard?

Reservering: Een reservering op je creditcard is een betaaltransactie die nog niet volledig verwerkt is, en die niet meer kan worden ingetrokken. Het saldo van je creditcard is al met het bedrag van de reservering verlaagd (afschrijving) of verhoogd (bijschrijving).

Heb je creditcard nodig voor Booking Com?

Hotel boeken zonder creditcard bij Booking.com Het van oorsprong Nederlandse Booking.com is de grootste hotelwebsite ter wereld. Zij bieden diverse hotels die zonder creditcard te boeken zijn. Booking.com heeft een zoekfunctie, waarbij gefilterd kan worden op hotels die iDeal of PayPal als betaalmiddel ondersteunen.

Hoe kan ik annuleren bij Booking Com?

Gasten kunnen, afhankelijk van uw voorwaarden, een reservering annuleren via een link in hun bevestigingsmail, of via hun account bij Booking.com. In sommige gevallen kunt u een annuleringsproces in gang zetten, bijvoorbeeld als een gast daarom vraagt of als er problemen zijn met de betaling door de gast.

Hoe gebruik je Wallet Booking?

Wallet-tegoed mag alleen worden gebruikt voor de aankoop van in aanmerking komende producten op www.booking.com en kan alleen worden verkregen, verdiend en gebruikt in overeenstemming met de regels en richtlijnen in deze algemene voorwaarden. Om Tegoed te gebruiken, is een account bij Booking.com noodzakelijk.

Kun je bij booking com betalen met iDEAL?

We ondersteunen nu ook alternatieve betaaloplossingen zoals iDEAL, PayPal, Alipay en WeChat Pay, zodat meer gasten bij u kunnen boeken. Lees in dit artikel meer over de betaaloplossingen van Booking.com en hoe u ze kunt activeren.

https://www.youtube.com/watch?v=CByQ8H_TgHs