Wat is een bericht met ster?

Wat is een bericht met ster?

Met de Berichten met ster-functie kun je specifieke berichten uitlichten zodat je deze later makkelijker kan terugvinden.

Hoe zet je iemand bovenaan op WhatsApp?

Android. Houd het gesprek dat je wilt vastpinnen ingedrukt, en er verschijnt bovenaan in het scherm een pin icoontje. Als je hierop drukt, wordt het gesprek vastgepind. Naast het gesprek komt een pin icoontje te staan, waarmee je het gesprek ook weer los kunt maken.

Waar vind ik favorieten in WhatsApp?

Open de chat, houd het bericht dat je onder favorieten wilt zetten lang ingedrukt en selecteer het sterretje bovenin; Ga naar het startoverzicht van WhatsApp en selecteer instellingen; Kies hier voor ‘Starred messages’.

Wat betekent een sterretje bij de tijd in WhatsApp?

Bericht ster geven (Android-apparaat) Markeer zo een bericht als favoriet op een Android-apparaat: Open WhatsApp.

Wat betekent sterren sturen?

Informatie over Facebook Sterren Facebook Sterren is een functie waarmee je inkomsten kunt genereren met je stream. Kijkers kunnen sterren kopen en ze naar jou sturen terwijl je streamt. Fans kunnen ook geanimeerde, virtuele cadeaus meesturen met de verschillende hoeveelheden sterren.

Hoe WhatsApp bericht vastpinnen?

Op iPhone: Veeg naar rechts op de chat die je wilt vastzetten, tik daarna op Maak vast. Op Android: Tik en houd de chat ingedrukt die je wilt vastzetten, tik daarna op Chat vastzetten .

Wat betekent punaise bij WhatsApp?

Zoek een gesprek dat je wil vastpinnen, tik hierop en houd even ingedrukt. In de menubalk bovenin verschijnen vervolgens een aantal opties; Kies voor het punaise-icoontje om de chat vast te pinnen. Je krijgt vervolgens een melding dat de chat is vastgezet.

Waar vind ik mijn favorieten stickers?

Tik op Recent om je recent gebruikte stickers te bekijken. Tik op Favorieten om je favoriete stickers te bekijken. Om een sticker als favoriet te markeren, tik op Emoji > Stickers . Tik en houd de sticker ingedrukt, en tik op TOEVOEGEN.

Waar worden WhatsApp stickers opgeslagen?

Al je verzonden en ontvangen WhatsApp-stickers zijn beschikbaar op multiplatform. Bovendien kun je WhatsApp-stickers, berichten en bijlagen bekijken en beheren nadat je ze hier hebt opgeslagen. Bewaar de stickers die door anderen zijn verzonden en uw gepersonaliseerde stickers op WhatsApp.

Wat is chat vastzetten WhatsApp?

Je kunt namelijk berichten ‘vastzetten’. Dat betekent dat ze bovenaan jouw gesprekken komen te staan. Je ziet die gesprekken dan als eerste.

Wat is rijzende ster Facebook?

Badges laten mensen zien wie je bent en wat je hebt bereikt in een groep. Als je een badge hebt en toestemming geeft om deze weer te geven, verschijnt deze bij je groepsberichten, opmerkingen en op je profiel voor de groep.

Wat is punaise in WhatsApp?