Wat is de goedkoopste pinautomaat?

Wat is de goedkoopste pinautomaat?

PinMobile is in vrijwel alle gevallen de goedkoopste oplossing met een vast tarief van € 0,14 per pintransactie bij een Nederlandse bankpas. Met PinMobile kan je ook eenvoudig mobiele betalingen van Apple Pay accepteren. Dit werkt hetzelfde als een contactloze bankpas.

Welke pinapparaten zijn er?

Zo betaal je bij pinbetalingen van Maestro en V Pay €0,056 per transactie. Daarnaast betaal je 1,6% voor Mastercard en Visa, kosten American Express transacties 1,6% en betaal je 1,9% voor Alipay. Apple Pay en Google Pay worden ook geaccepteerd, waarbij de kosten afhankelijk zijn van de gebruikte betaalkaart.

Wat zijn de kosten van pinnen?

Bij de bank betaal je transactiekosten. Die zijn gemiddeld tussen de € 0,05 en 0,25 cent per transactie. Dat zijn de kosten die de bank maakt om het geld te verwerken en op je rekening te storten. Een contante betaling kost je daarentegen gemiddeld € 0,29.

Wat zijn de kosten van een pinbetaling?

Kosten bij de bank Die zijn gemiddeld tussen de € 0,05 en 0,25 cent per transactie. Dat zijn de kosten die de bank maakt om het geld te verwerken en op je rekening te storten. Een contante betaling kost je daarentegen gemiddeld € 0,29.

Wat zijn de kosten per transactie per pinautomaat?

Met 500 transacties per maand zijn er 6.000 transacties per jaar. De totale kosten voor uw pinautomaat en alle transacties moet je delen door de totaal aantal transacties die zijn uitgevoerd dat jaar. Dat resulteert in de echte kosten per transactie: €1.019,80,- delen door de 6.000 transacties maakt dat de kosten per pintransactie €0,17 zijn.

Wat zijn de aanschafkosten van pinmobile?

De eenmalige aanschafkosten voor het mobiel pinapparaat zijn €29. De kosten per transactie zijn €0,14. Daarmee is PinMobile een voordeligere oplossing ten opzichte van een klassieke pinautomaat. Nadelig is het feit dat de app alleen basisfuncties ondersteunt.

Wat kost een pintransactie?

Wat kost een pintransactie? Een pintransactie kost gemiddeld tussen de €0,05 en €0,20 per transactie. Dit is sterk afhankelijk van verschillende producten en diensten die komen kijken bij het uitvoeren van een pintransactie. Denk aan de kosten van de transactieverwerking en een transactieoverzicht. De transactiekosten lijken vaak hoog in