Wat betekent groene stippellijn Google Maps?

Wat betekent groene stippellijn Google Maps?

Groen: Wegen met autoverkeer, maar met een afzonderlijke fietsstrook. Groene stippellijn: Fietsvriendelijke wegen. Dit zijn wegen die geen afzonderlijke fietsstrook hebben, maar wel geschikt zijn voor fietsers. Bruin: Onverharde paden.

Hoe werkt de lijn bus?

Maak het jezelf gemakkelijk en betaal je rit via onze app, de website of de app van één van onze partners op je smartphone. Op onze website en in onze app dien je je m-vervoerbewijs te activeren voor je in het voertuig stapt. Koop je m-vervoerbewijs via je persoonlijke account.

Wat betekent pijltje bij Google Maps?

Tik op de knop rechtsonder in het scherm om jouw locatie vast te stellen. De kaart verschiet automatisch naar waar jij je bevindt. Jij bent de blauwe stip; de pijl geeft je kijkrichting aan. Om ervoor te zorgen dat de kaart meedraait in jouw kijkrichting tik je nogmaals op dezelfde knop.

Hoe betalen op de lijnbus?

Kaart en klaar

  1. Hou een contactloze bankkaart of medium, zoals een smartphone of slim horloge, voor de witte terminal.
  2. Hou het minder dan 4 centimeter voor het contactloos betalen symbool.
  3. Hierna verschijnt op het scherm een groen vinkje en hoor je een geluidsignaal dat je betaling bevestigt.

Hoe weet ik hoeveel ritten er nog op mijn buskaart staan?

Dit kijk je makkelijk na via de infoknop op de scanner op bus of tram, de ticketautomaten of via dit portaal. Hier kan je ook zien op welke dagen je je vervoerbewijs hebt gebruikt. Geef de 16 karakters in van je vervoerbewijs.

Hoeveel ritten nog op MOBIB?

Hoeveel MIVB-ritten heb ik nog? Om het saldo van je kaart of de einddatum van je abonnement te kennen, sluit je simpelweg je MOBIB-kaart aan via een kaartlezer. Je kan je jaarabonnement 2 maanden voor de einddatum verlengen of je hier inschrijven om 7 dagen vooraf een herinneringsmailtje te krijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=gtFfPvfN4Xk