Waar kan je je fiets neerzetten?

Waar kan je je fiets neerzetten?

Fiets Fiets stallen Gebruik dan de openbare fietsenstallingen. Hier staat uw fiets gratis, droog en veilig. Samen met de andere stallingen werken we toe naar 33.000 plaatsen rond het centraal station. Bij een aantal stallingen kunt u gratis een buggy lenen of uw elektrische fiets opladen.

Wat kost een fiets stallen?

Wat kost Stallen op rekening? De tarieven voor het stallen van je fiets variëren per stalling. Vaak stal je de eerste 24 uur gratis. Daarna stal je je fiets vanaf € 0,50 per dag.

Hoelang mag je fiets in een bewaakte fietsenstalling staan?

Bewaakte fietsenstallingen Als je de fiets te lang laat staan, kan de fiets weggehaald worden. Na 21 dagen wordt de fiets als waarschuwing gelabeld. Na 28 dagen wordt je fiets naar het fietsdepot van de gemeente gebracht. Als je niet weet waar de fiets heen gebracht is, kun je dit vragen aan de beheerder.

Wat kost fiets stallen station?

Voordelen

Dagstallen Stallen op rekening Jaarabonnement Fiets
24 uur gratis 24 uur gratis Fiets Stationsplein €80
Na 24 uur betaal je: – Fiets €1,35 Na 24 uur betaal je: – Fiets €1,35 Buitenmodel * fiets Stationsplein €160

Waar mag je je fiets niet parkeren?

De verkeersborden “Parkeerverbod”, “Verbod om stil te staan” en “Verbod om fietsen en bromfietsen te plaatsen” gelden alleen voor de zijde van de weg waar ze geplaatst zijn. U mag uw voertuig, fiets en bromfiets alleen parkeren op weggedeelten die daarvoor bestemd zijn.

Hoeveel fietsen kun je kwijt op één parkeerplaats?

Creëer extra ruimte door fietsen te stimuleren Op één parkeerplaats kun je namelijk wel tien fietsen kwijt!

Hoelang fiets stallen NS?

Gratis én bewaakt je fiets stallen? In steeds meer bewaakte stallingen en zelfservice stallingen kun je elke eerste 24 uur gratis stallen. Je betaalt (de eerste 24 uur) niets, maar stalt je fiets wel veilig.

Hoe werkt fietsenstalling station?

Met Stallen op rekening betaal je maandelijks achteraf voor het aantal keren dat je je fiets hebt gestald. In de fietsenstalling check je gemakkelijk in en uit met je persoonlijke OV-chipkaart. Aan het eind van de maand betaal je via automatische incasso. Voor Stallen op rekening meld je je eenmalig gratis aan.

Is NS fietsenstalling gratis?

Is het verboden om op de stoep te fietsen?

Door op de stoep of op de stoep in winkelstraten te fietsen breng je voetgangers en jezelf in gevaar. De boete voor op de stoep fietsen kun je vinden in de boetebase van het Openbaar Ministerie.

Waar mag je je fiets parkeren Amsterdam?

Waar moet ik in rek, vak of stalling parkeren?

  • rond alle NS stations.
  • bij de pontaanlandingen Buiksloterweg en IJplein (Amsterdam-Noord)
  • bij de Noord/Zuidlijn stations Noorderpark en Noord (Amsterdam-Noord)