Kan je witte haren laseren?

Kan je witte haren laseren?

Heb je vooral donkere haren dan is IPL/Laser een hele mooie, veilige en snelle manier om de haren definitief te verwijderen. Maar heb je lichte, witte, grijze of rossige haren, dan is de behandeling met IPL/Laser absoluut geen oplossing.

Kun je Donshaar laseren?

Hoe het NIET moet: * Laserbehandeling: Aangezien donshaar doorgaans licht van kleur is, valt het zeer moeilijk te verwijderen met een laserbehandeling. De lasers gaan namelijk op zoek naar donkere haren.

Kan je pigmentvlekken laten weglaseren?

Pigmentvlekken kunnen verminderd worden met een laserapparaat. Bij geringe vlekken is één behandeling meestal voldoende. De laser maakt de pigmentvlekken eerst donkerder van kleur. Na twee weken vervagen de pigmentvlekken.

Hoe krijg je donshaartjes op je gezicht weg?

Er zijn speciale ontharingsstrips met wax of hars verkrijgbaar, zoals de Kruidvat Ontharing Gezichtstrips. Hiermee verwijder je zelf thuis heel gemakkelijk (dons)haartjes in je gezicht. Omdat de strips vrij zijn van parfum en kleurstoffen zijn ze ook geschikt voor de gevoelige huid.

Hoe krijg ik pigmentvlekken weg uit mijn gezicht?

Pigmentvlekken gaan in de meeste gevallen niet vanzelf weg, maar ze zijn wel goed te behandelen. Met de laser kunnen we de overproductie van pigmentcellen in de huid afbreken, zodat de verkleuring verdwijnt. Naast een laserbehandeling kan ook een chemische peeling of een crème oplossing bieden.

Wat kost het om pigmentvlekken te verwijderen?

Wanneer het pigment dieper gelegen ligt in de huid raden wij aan om dit te behandelen met lasertherapie. Met lasertherapie kunnen pigmentvlekken, zonschade, melasma en ouderdomsvlekken behandeld worden….Kosten pigmentvlekken verwijderen.

1 plekje pigment €55
Decolleté en hals €255
Gelaat en hals €245
Gelaat, hals en decolleté €295