Is Tink een betrouwbare site?

Is Tink een betrouwbare site?

Bij tink.nl loopt alles op rolletjes en je krijgt wat je besteld hebt. Verzending: Via DHL, gelijk dacht ik, ‘Daar gaan we weer’ Mijn ervaring met DHL is niet best, nu verliep het keurig. Duidelijke en gebruiksvriendelijke website en vooral scherpe prijzen.

Is feel Unique betrouwbaar?

Ik raad iedereen dan ook af hier te kopen. Feelunique probeert zo heel sneaky oude producten te verkopen in de hoop dat mensen dit niet op tijd in de gaten hebben.

Is CDkeys com te vertrouwen?

Is CDkeys.com een betrouwbaar bedrijf? Er zijn 7 ervaringen geplaatst over CDkeys.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Is instant gaming to be trusted?

Is instant-gaming.com betrouwbaar? De webshop instant-gaming.com scoort een 5 op een schaal van 10. Er is dus ruimte voor verbetering, maar dit wil niet zeggen dat instant-gaming.com per definitie onbetrouwbaar is. Deze score is een hulpmiddel om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen.

Wat voor bedrijf is Tink?

Tink werd opgericht in 2016 en is het eerste verkoops- en vergelijkingsplatform gespecialiseerd in smart home technologie. Van slimme speakers en thermostaten tot beveiligingssystemen en een videodeurbel die je met je smartphone bedient: wij hebben passie voor alles wat ‘smart’ is!

Hoe werkt Cdkeys?

Wat is een Digitale CDkey/Code? Een CDkey of activatie code bij GameSync is een scan of overname van de unieke serie/activatie code zoals die aanwezig is in de fysieke editie van het PC spel. Deze CDkey is eenmalig te gebruiken om uw game te activeren via een online platform.

Is G2A te vertrouwen?

G2A voelt zich duidelijk niet verantwoordelijk voor hun diensten en/of de partijen die via hun platform verkopen en heeft bovendien lak aan EU-wetgeving met betrekking tot consumentenaankopen. Kortom: absolute afrader!

Hoe werkt instant gaming?

Hoe vaak kan ik een game downloaden? Onbeperkt. Zodra een code is gekoppeld aan een game op je account, kun je het zo vaak opnieuw downloaden als je wil. De activering van de code blijft direct, zonder dat je een code opnieuw hoeft te kopen, zolang je geregistreerd blijft via je account waarmee je de code hebt gekocht.

Is Eneba betrouwbaar?

Met bijna 58.000 beoordelingen op Trustpilot, het eneba-platform is beoordeeld als Uitstekend door 85% van de beoordelingen. 6% beoordeelde eneba als zeer goed, 1% als goed, minder dan 1% als slecht en 7% als zeer slecht.

Waar is tink gevestigd?

Wij zijn een jong, in Berlijn gevestigd bedrijf waar iedereen in het team zijn hart op de juiste plaats heeft en zijn daarnaast enthousiaste gebruikers van smart home producten. Wij zijn niet alleen team players bij tink zelf, maar ook met onze klanten en productpartners.

Hoe gebruik je Steam?

Een gameplatform voor op de computer. Steam is een platform voor pc-games ontwikkeld door game-ontwikkelaar Valve. Binnen Steam kunnen gamers van alles doen. Van het verzamelen van hun games en het behalen van trofeeën tot het chatten met vrienden, Steam wordt bijna overal voor gebruikt.

Hoe koop je spellen op PC?

De 4 beste webshops voor digitale pc-games

  1. Steam Store. Als pc-gamer kom je bijna niet meer om Steam heen.
  2. Humble Store. De Humble Store brengt je nog het meest in de kerststemming: voor iedere game die je koopt, gaat 10 procent van de opbrengst naar goede doelen.
  3. Green Man Gaming.
  4. Good Old Games.

De webshop tink.nl scoort een mooie 8 op een schaal van 10. Dat is een prima score, maar deze score is een hulpmiddel om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen.