Is bellen naar Engeland gratis?

Is bellen naar Engeland gratis?

Wanneer je belt van Nederland naar het buitenland is het nooit via je bundel. Dit zijn buiten bundel kosten. Dit valt niet onder de EU roaming (gastgebruik netwerk) regels. Ben je in een ander zone 1 land en je belt, sms, naar een ander zone 1 (Nederland ook) land kun je wel je bundel gebruiken.

Is bellen in Europa gratis?

Bent u op reis in een ander EU-land, dan hoeft u niet extra te betalen om daar uw mobiele telefoon te gebruiken. We noemen dit “roam like at home”. U belt (naar mobiele en vaste nummers), verstuurt sms’jes en gebruikt data voor binnenlandse tarieven. U betaalt hiervoor dus evenveel als in eigen land.

Wat kost bellen naar de UK?

Welkom op onze community! Wat je zegt klopt! Bellen vanuit Nederland naar Groot-Brittannië valt onder zone 1 en de kosten daarvoor zijn €0,23 per minuut.

Hoe gratis bellen naar buitenland?

Er zijn een heleboel apps waarmee je gratis kan bellen naar het buitenland met je mobiele apparaten, tablets of computers….A. Gratis VoIP-apps waarmee je kan bellen

  1. FaceTime. Wat is FaceTime?
  2. WhatsApp.
  3. Viber.
  4. Skype.
  5. Google Hangouts en Google Voice.
  6. Appear.in.
  7. Slack.
  8. Line.me.

Hoeveel kost het om naar Londen te bellen?

Abonnementen met bellen naar EU

Abonnement Wat krijg je? Wat kost het?
Basis en Onbeperkt 100 minuten naar o.a. EU vanaf € 15,00
Go 120 minuten uit bundel naar EU vanaf € 13,50
Hussel Onbeperkt of 150 min naar EU (afhankelijk bundel) vanaf € 16,50
Red 100 minuten naar EU en bij Red Unlimited onbeperkt vanaf € 26,00

Wat kost mobiel bellen vanuit Spanje?

Wanneer betaal ik meer voor bellen, sms’en en internetten in een ander EU-land? Gebruikt u uw mobiel in een ander land binnen de EU? Dan betaalt u dezelfde kosten als in Nederland. Ook voor het ontvangen van telefoontjes betaalt u dan niets, net als thuis.