Hoeveel luchthavens in Istanbul?

Hoeveel luchthavens in Istanbul?

De stad Istanbul kent een aantal luchthavens. De bekendste is ongetwijfeld Istanbul Atatürk airport. De tweede luchthaven heet Istanbul Sabiha Gökçen Airport. De derde, en nieuwste luchthaven, is Istanbul Airport.

Wat heb je nodig om te vliegen met Turkish Airlines?

Na het online inchecken bij Turkish Airlines ontvang je een boardingpass. Deze kan je uitprinten of digitaal opslaan op je smartphone in je wallet. De boardingpass heb je nodig bij het boarden van je vliegreis. Ook bij de toegangscontrole op het vliegveld moet je meestal de boardingpas tonen.

Welke vertrekhal Turkish Airlines?

De check-in balie van Turkish Airlines op Schiphol bevindt zich in vertrekhal 3. Onthoud dat je voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Hoeveel luchthavens zijn er in Turkije?

Istanbul telt 17 miljoen inwoners en twee vliegvelden, namelijk Istanbul Airport in het Europese deel en Istanbul Sabiha Gökcen Airport in het Aziatische deel. Istanbul Airport is sinds 6 april 2019 na het sluiten van Istanbul Atatürk Airport de belangrijkste luchthaven van het land.

Hoe inchecken Turkish Airlines?

Bij Turkish Airlines kun je inchecken via de incheckbalie of via de zelfservice incheckautomaten op de luchthaven. Daarnaast kun je ook online inchecken.

Waarom kan ik niet online inchecken bij Turkish Airlines?

Mocht online inchecken niet lukken, belt u dan met de Turkish Airlines Helpdesk +31 (0)20 405 96 36. De stoelnummers worden automatisch voor u gereserveerd. Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u uw stoel aan boord van Turkish Airlines-vluchten wijzigen.

Hoe laat op Schiphol zijn Turkish Airlines?

(Online) inchecken bij Turkish Airlines

Overzicht geadviseerde tijden Turkish Airlines
Online inchecken 1 uur van tevoren (Europese vluchten) 2 uur van tevoren (intercontinentaal)
Begin boarden 25 minuten voor vertrek (met speciale beveiligingscontrole) 20 minuten voor vertrek (voor alle normale vluchten)