Hoeveel luchthavens heeft Oslo?

Hoeveel luchthavens heeft Oslo?

Oslo Airport, ook wel bekend als Oslo Airport Gardermoen, is de grootste luchthaven van Noorwegen. Reizigers kunnen met de trein, bus en taxi van het vliegveld naar het centrum van Oslo reizen. De hoofdstad van Noorwegen wordt bediend door twee luchthavens, Oslo Airport en Sandefjord Airport Torp.

Hoe heet het vliegveld van Oslo?

Een van de drie luchthavens die de regio Oslo bedient, is Oslo Airport (OSL), de tweede drukste luchthaven in Scandinavië en de 17e drukste in Europa. Het dient als een spil voor Air Norway, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines en Widerøe.

Hoe groot is vliegveld Oslo?

Luchthaven Oslo Gardermoen

Luchthaven Oslo Oslo lufthavn
Type Publiek en militair
Eigenaar Oslo Lufthavn AS dochtermaatschappij van Avinor AS
Plaats Oslo
Hoogte 208 m

Welke luchthavens in Noorwegen?

De belangrijkste internationale luchthavens in Noorwegen bevinden zich in Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ålesund, Haugesund en Sandefjord.

Wat kost een ticket naar Noorwegen?

Goedkoop naar Noorwegen Je boekt al voor €86* een ticket naar Noorwegen, maar gemiddeld kost een vlucht tussen de 100 en 250 euro*. Hoewel je ook met een tussenstop kunt vliegen, zijn de tickets voor een rechtstreekse vlucht vaak goedkoper.

Kunnen we naar Noorwegen?

Noorwegen is geopend voor alle reizigers. Er zijn geen inreismaatregelen meer door corona.

Kun je met de trein naar Noorwegen?

De treinverbinding naar Noorwegen loopt in principe altijd via Duitsland, Denemarken, Zweden naar Oslo. Bij reizen per trein gaat de trein mee op de veerboot tussen Hamburg en Kopenhagen en reist u tussen Kopenhagen en Malmö over de Oeresundbrug. Voor een enkele reis naar Oslo betaal je op dit moment rond de 90 euro.