Hoe taal veranderen in Office 365?

Hoe taal veranderen in Office 365?

Selecteer in een Office-toepassing Bestand > Opties > Taal. Controleer onder Office-weergavetaal of de weergavetaal wordt weergegeven die u wilt gebruiken voor Office. Selecteer de gewenste taal en selecteer vervolgens Instellen als voorkeur.

Hoe kan ik de Taal van Office veranderen?

De standaardtaal instellen:

  1. Open een Office-programma, zoals Word.
  2. Klik op Bestand > Opties > Taal.
  3. Selecteer in het dialoogvenster De taalvoorkeuren voor Office instellen onder Talen voor weergave en Help kiezen de taal die u wilt gebruiken en selecteer Als standaard instellen.

Hoe kan ik de spellingcontrole instellen?

2. Ga naar het tabblad Controleren en kies voor Taal-> Controletaal instellen. 3. Selecteer de gewenste taal voor de spellingscontrole. Indien het spellingscontrole-teken voor de taal staat (het blauwe vinkje met ABC), betekent dit dat de taalprogramma’s, zoals de spellingcontrole, voor die taal zijn geïnstalleerd.

Hoe doe je de spellingscontrole in de juiste taal?

Volg deze drie stappen om je spellingscontrole in de juiste taal te zetten. 1. Taal selecteren. 1. Selecteer de tekst die je wilt controleren. 2. Ga naar het tabblad Controleren en kies voor Taal -> Controletaal instellen. 3. Selecteer de gewenste taal voor de spellingscontrole.

Hoe doe je spelling controleren?

Spelling controleren. 1. Selecteer de tekst die je wilt controleren. Als je het gehele document wilt controleren hoef je niets te selecteren. 2. Ga naar het tabblad Controleren en klik op Spelling- en grammaticacontrole. 3. De spellingscontrole wordt uitgevoerd. Word Taal Spelling Spellingscontrole.

Hoe spelling en grammatica controleren in een andere taal?

Spelling en grammatica controleren in een andere taal 1 Klik of tik op de plaats waar u tekst wilt toevoegen, of selecteer de tekst die u wilt markeren als een andere taal. 2 Selecteer op het tabblad Controleren de optie Taal > Controletaal instellen. 3 Selecteer de taal die u wilt gebruiken. 4 Selecteer OK.