Hoe stofzuig je een trap?

Hoe stofzuig je een trap?

Een trap stofzuigen is niet onmogelijk, maar het vergt wel wat creativiteit. Wie een relatief korte trap heeft, kan de onderste treden simpelweg stofzuigen door de stofzuiger beneden aan de trap te laten staan, en hetzelfde geldt voor de bovenste treden. Een andere oplossing is om een kruimeldief te gebruiken.

Welke stofzuiger voor de trap?

2-in-1 steelstofzuiger Deze steelstofzuigers bouw je eenvoudig om tot kruimeldief. Meestal hoef je alleen maar de handgreep eraf te halen. Met de meegeleverde mondstukken kun je de stofzuiger makkelijker op verschillende manieren gebruiken, zoals op de trap en voor meubels.

Hoe trap schoonmaken?

Water doet wonderen Voor stof en strepen heb je zelfs alleen maar een zachte doek en een beetje water nodig! Let er natuurlijk wel op dat je niet gaat schuren of agressieve reinigingsmiddelen gaat gebruiken. Dat is niet goed voor het hout. Ook zeephoudende producten zijn niet aan te raden.

Wat is een goede kruimeldief?

Gezien de prijs – kwaliteitsverhouding vinden wij de BLACK+DECKER NVC115WA de beste keuze. Deze kruimeldief is ideaal als je snel wat vuil moet opzuigen in je woning. Door het lichte gewicht en ergonomische ontwerp is hij makkelijk te dragen.

Wat is de beste kruimeldief?

Vergelijk kruimeldieven

Vergelijk kruimeldieven
# Product Capaciteit opvangbakje
1 BLACK+DECKER NVC115WA Best geteste kruimeldief 0,4 liter
2 TurboTronic Lux400 Beste koop kruimeldief 0,5 liter
3 BLACK+DECKER BHHV520JF Beste kruimeldief dierenharen / kattenharen 0,7 liter

Hoe geverfde trap schoonmaken?

In plaats van water en allesreiniger kunt u ook schoonmaakzeep of azijn gebruiken. Begin bovenaan en werk vervolgens naar beneden. Zo hoeft u niet gelijk over uw net schoongemaakte treden heen te lopen. Het is het beste als u het schoonmaakdoekje onderdompelt en hem vervolgens goed uitwringt.

Waar op letten bij kopen kruimeldief?

Zuigkracht. Het voltage van de accu geeft informatie over de zuigkracht van de kruimeldief: hoe hoger het voltage, hoe sterker de zuigkracht is. Let op dat de zuigkracht meestal afneemt als het stofreservoir zich vult met vuil en het filter verstopt raakt.

Hoe maak je geverfd hout schoon?

Géén middelen gebruiken waar ammoniak in zit, maar gebruik bv. groene zeep. Goed schoonmaken verlengt de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk. Beschadigingen, openstaande naden en kaal hout kunnen het beste snel worden bijgewerkt, dit om houtrot te voorkomen.