Hoe oude iPhone wissen?

Hoe oude iPhone wissen?

Ga terug naar Instellingen en tik op ‘Algemeen’ > ‘Zet over of stel [apparaat] opnieuw in’ > ‘Wis alle inhoud en instellingen’. Als u Zoek mijn [apparaat] hebt ingeschakeld, moet u wellicht uw Apple ID en wachtwoord invoeren.

Wat doe je met je oude iPhone?

Wat je het beste kunt doen is je oude iPhone recyclen. En het mooie is: je krijgt hier vaak een leuk bedrag voor terug. Apple heeft hier op zijn website het eigen GiveBack-initiatief voor. Je kunt je oude telefoon ook aan het goede doel schenken, zoals Stichting AAP, Unicef of ReCell.

Hoe verwijder ik een oud Apple ID?

Zo kun je je Apple ID-account verwijderen Ga naar de Apple-privacypagina en log in met je Apple ID. Klik op Je account verwijderen en dan op Vraag verwijdering van je account aan.

Wat moet ik doen als ik mijn iPhone verkoop?

iPhone of iPad gereedmaken voor verkoop

  1. Stap 1: Back-up je data voor verkoop van een iPhone of iPad.
  2. Stap 2: Schakel ‘Zoek mijn iDevice’ uit.
  3. Stap 3: Schakel iCloud-sleutelhanger en iCloud uit.
  4. Stap 4: Schakel iMessage en FaceTime uit.
  5. Stap 5: Log je uit in financiële apps en koppel deze los.

Wat krijg ik voor mijn oude telefoon?

Waarom zou je jouw telefoon inruilen? Dat is heel simpel: jouw oude telefoon is geld waard. Lever hem in bij een van onze MediaMarkt winkels en ontvang snel en eenvoudig de waarde op een MediaMarkt-cadeaukaart. Zo wordt het kopen van een nieuwe telefoon nog goedkoper én aantrekkelijker.

Hoe kan ik mijn Apple ID veranderen?

Uw Apple ID wijzigen

  1. Ga naar appleid.apple.com en log in.
  2. Kies Apple ID onder ‘Log in en beveiliging’.
  3. Geef het e-mailadres op dat u als Apple ID wilt gebruiken.
  4. Kies ‘Wijzig Apple ID’.
  5. Als u uw Apple ID hebt gewijzigd in een e-mailadres van een derde partij, krijgt u een e-mail met een verificatiecode.

Wat is een kapotte iPhone waard?

Het is echter nog steeds mogelijk om een kapotte iPhone in te ruilen voor een leuk bedrag. Wil je weten wat jouw iPhone precies waard is? Meld hem dan aan en zie het bedrag binnen enkele minuten. Daarna hoef je de iPhone alleen nog maar op te sturen en te cashen!

Hoe iPhone leegmaken voor verkoop?