Hoe ongewenste oproepen blokkeren?

Hoe ongewenste oproepen blokkeren?

Via je telefoon Android: Ga naar Contacten > sla het nummer op als contactpersoon > selecteer de persoon die je wil blokkeren > Meer > Toevoegen aan automatische blokkeerlijst. iPhone: Ga naar Telefoon > sla het nummer op als contactpersoon > selecteer de persoon die je wil blokkeren > klik op ‘Blokkeer deze beller. ‘

Kan een geblokkeerd nummer voicemail inspreken?

Beste antwoord door Noordzee Hallo Jeanka, Helaas is het niet mogelijk om een telefoonnummer te blokkeren voor voicemail. Je kunt inderdaad wel voicemail uitzetten, maar dan kan niemand meer een voicemail inspreken.

Kan een geblokkeerd nummer anoniem bellen?

Een anonieme beller of iemand met een geblokkeerd nummer verbergt zijn naam en gegevens. Word je vaak anoniem gebeld, dan zijn er manieren om de beller te ontmaskeren en hem terug te bellen of zijn nummer te blokkeren. Dit kan door contact op te nemen met je provider of door middel van speciale smartphone-apps.

Hoe kan je iemand bereiken als je geblokkeerd bent?

Contact opnemen via een groepsbericht Ben je geblokkeerd maar wil je deze persoon wel nog iets via Whatsapp laten weten? Dit kan via groepsberichten (groepschat). Bij een blokkade kun je namelijk geen persoonlijk contact opnemen, maar zie je deze persoon wel in een gezamenlijke groep terug.

Hoe blokkeer je je telefoonnummer?

Door een telefoonnummer te blokkeren, heb je zelf in de hand wie jou kan bellen of sms’en. Zo weerhoud je bijvoorbeeld een ongewenste beller ervan jou continu lastig te vallen. Vanaf het geblokkeerde telefoonnummer kan jij niet meer gebeld of ge-sms’t worden. Je blokkeert dus een specifiek telefoonnummer, maar niét een persoon.

Hoe inkomende oproepen blokkeren?

Hoe inkomende oproepen of berichten (de)blokkeren? Dit gaat over: Geef het telefoonnummer in of selecteer het uit je contacten of oproeplijst. Kies Opslaan. Het nummer wordt nu automatisch doorgeschakeld naar je voicemail. Oproepen deblokkeren. Open de app Telefoon.

Hoe doe je contact blokkeren?

Druk op het telefoonnummer dat je wil blokkeren. Druk in het menu dat verschijnt op ‘Gegevens’. Druk rechtsboven op de drie puntjes. Druk op ‘Contact blokkeren’.

Hoe blokkeer ik contacten en berichten?

Open de app Telefoon, FaceTime, Contacten of Berichten. Telefoon, FaceTime, contacten: gebruik het i-symbool om contacten en nummers te blokkeren. Berichten: klik op Details en daarna op het i-symbool. Kies Blokkeer deze beller; Klik op Blokkeer contact