Hoe maak je een zwart-wit interieur gezellig?

Hoe maak je een zwart-wit interieur gezellig?

Die sluiten perfect aan bij een zwart-wit kleurenpalet. Koop bijvoorbeeld een grijs stoffen salon, of kleef lichtgrijs behangpapier met een subtiel patroon op een accentmuur. Een combinatie van verschillende grijstinten met zwart en wit brengt het interieur tot leven.

Welke kleur past bij wit en zwart?

De combinatie van zwart en wit met andere kleuren Denk bijvoorbeeld eens aan groen, rood, bruin en geel. Maar ook blauwtinten, roze of paars passen perfect bij zwart en wit. Het is wel een goed idee om de mate van kleuren zo bescheiden mogelijk te houden zodat de kracht van het zwart en wit niet verloren gaat.

Hoe maak je je interieur gezellig?

Met deze 6 tips creëer je een fijne, warme sfeer.

 1. Ga voor warm kleurenpalet. Een ‘veilige’ kleurkeuze is één van de meest voorkomende fouten bij het inrichten van de woonkamer.
 2. Haal ronde vormen in huis.
 3. Zorg voor harmonie.
 4. De juiste lamp in de woonkamer.
 5. Maak het gezellig met accessoires.
 6. Stop niet alles weg achter deuren.

Hoe een witte keuken gezellig maken?

10 tips om een wit interieur gezellig te maken

 1. Ban perfectie. Niks mis met gladgeschuurd hout, maar als je kiest voor een tafel of kast met flink veel knoesten, draagt dat bij tot een huiselijke sfeer.
 2. Denk groen.
 3. Kies warm wit.
 4. Hou van hout.
 5. Ga voor puur natuur.
 6. Mix en match.
 7. Zit zacht.
 8. Licht alles warm bij.

Welke kleur verf past bij zwart?

Groen steekt mooi af tegen het zwart en geeft de donkere tint een mooi, levendig accent. Zowel zwart als rood zijn opvallende kleuren. Bij een zwarte muur komen felrode meubels en accessoires nog beter uit omdat het een mooi contrast is tegen de donkere achtergrond.

Welke kleur combineren met zwart?

Zwart is een basiskleur en kun je daarom heel goed combineren met wit, grijs, taupe of bruin maar ook met een wat meer gedurfde en persoonlijke accentkleur zoals geel, roze, rood, groen, petrol, blauw, paars, oranje of turquoise.

Welke kleur combineert met zwart?