Hoe maak ik een keuzelijst met waarden?

Hoe maak ik een keuzelijst met waarden?

Klik in de cel waarin u de keuzelijst wilt maken. Klik op Eigenschappen > Besturingselement en stel de vereiste eigenschappen in: Typ in het vak Invoerbereik het bereik van cellen dat de lijst met waarden bevat. Opmerking: Als u meer items in de keuzelijst wilt weergeven, kunt u de tekengrootte van de tekst in de lijst wijzigen.

Wat zijn de 10 meestvoorkomende waarden?

Om jouw eigen gedragsregels vorm te geven is het dus van belang om te weten wat jouw waarden zijn. De 10 meestvoorkomende waarden wereldwijd zijn: vrijheid, eerlijkheid, respect, verdraagzaamheid, rechtvaardigheid, gelijkheid, vrede, vriendelijkheid, liefde, en veiligheid. Echter, er zijn onvoorstelbaar veel meer waarden.

Wat zijn jouw waarden?

Jouw waarden zijn jouw fundamentele overtuigingen of idealen. Het is de kern van wat jij nastreeft en hetgeen van waaruit jouw gedrag vorm krijgt. Waarden definieer je meestal in enkele woorden als toewijding, eerlijkheid, of zorgzaamheid. Waarden worden vaak in één adem genoemd met normen.

Wat kun je omschrijven als waarden?

Waarden kun je omschrijven als de idealen of overtuigingen van een groep mensen. Zaken die belangrijk worden gevonden en het nastreven waardig zijn. Vanuit waarden ontstaan gedragsregels (normen). Vandaar dat deze twee woorden zo vaak samen worden gebruikt. Ik sta altijd op voor ouderen (norm), omdat ik respect heb voor ouderen ( waarde ).

Hoe kunt u een keuzelijst met invoervak toevoegen?

Kies het type keuzelijst met invoervak dat u wilt toevoegen: Klik onder Formulierbesturingselementen op Keuzelijst met invoervak (formulierbesturingselement). Klik onder Formulierbesturingselementen op Keuzelijst met invoervak (ActiveX-besturingselement). Klik op de cel waar u de keuzelijst met invoervak wilt toevoegen en sleep om deze te tekenen.

Hoe voeg ik een keuzelijst aan uw werkblad?

Wanneer u een lijst met waarden wilt weergeven waaruit gebruikers kunnen kiezen, voegt u een keuzelijst aan uw werkblad toe. Maak een lijst met items die u wilt weergeven in de keuzelijst, zoals in deze afbeelding. Klik op Ontwikkelaars > Invoegen.

Hoe maak ik een keuzelijst?

Klik onder Formulierbesturingselementen op Keuzelijst (formulierbesturingselement). Klik in de cel waarin u de keuzelijst wilt maken. Klik op Eigenschappen > Besturingselement en stel de vereiste eigenschappen in: Typ in het vak Invoerbereik het bereik van cellen dat de lijst met waarden bevat.