Hoe maak ik de luifel schoon?

Hoe maak ik de luifel schoon?

Neem een emmer water en giet hier wat allesreiniger in. Je kunt ook zachte groene zeep gebruiken. Wrijf met een schuursponsje of een zachte autowasborstel rustig over de vlekken en laat de allesreiniger even inwerken. Spoel daarna met bijvoorbeeld een tuinslang of hogedrukspuit de luifel schoon.

Hoe maak ik het dak van de caravan schoon?

Loop dus zo min mogelijk op het dak en gebruik een borstel of een mop met een steel. Spoel eerst het losse vuil van het dak van uw caravan af. Neem dan de caravan shampoo en begin met het schrobben van het dak. Het is belangrijk dat u voldoende kracht zet zodat het vuil goed los komt.

Hoe krijg je het weer uit een zonnescherm?

De beste manier om weerplekken langdurig te verwijderen is door het doek goed te beschermen. Op die manier krijgt schimmel veel minder kans om zich te hechten aan het doek. En komt er toch wat schimmel op het doek, dan is dat veel makkelijker te verwijderen met water en een borstel.

Hoe bevestig je een luifel aan een voortent?

Wanneer je voortent een pees heeft kan je de luifel eenvoudig met een koppelprofiel bevestigen, pees aan pees. Als deze pees niet op de voortent zit, kan ons atelier deze erop zetten (Een Hendriks koppelsysteem). Ook kan de luifel met een koppelprofiel worden gekoppeld onder de petluifel van de voortent.

Hoe bevestig je luifel aan camper?

Je bevestigt een zonnescherm eenvoudig met sterke zuignappen aan de camper waarna je het zeil met behulp van telescopische tentstokken op de gewenste hoogte plaatst en met scheerlijnen en haringen in de grond vastzet. Voor extra stevigheid kun je ook een stormbandenset met haringen gebruiken.

Kun je met een caravan door de wasstraat?

Caravan wasstraten Het is niet aan te raden om met de caravan naar een gewone autowasstraat te gaan, aangezien hier gebruik wordt gemaakt van zogenaamde ‘naaldborstels’, welke gemakkelijk krassen kunnen maken op de kunststof ramen van de caravan.

Hoe krijg je zwarte strepen van caravan?

De beste manier om de zwarte strepen op uw caravan of camper te verwijderen is het kunststof oppervlak goed schoon te maken met een allesreiniger. Het liefst een biologisch product, zodat lak niet kan beschadigen tijdens het reinigen en ook nog eens goed voor het milieu.

Kun je op het dak van een caravan?

Het is belangrijk om ook het dak van je caravan schoon te maken, maar op het dak van je caravan gaan lopen kan je duur komen te staan. Ga altijd op een trap naast de caravan staan zodat je het dak niet beschadigt.

Hoe kan je het groen uit zonnescherm halen?

Een typische ‘oma weet raadt’ manier is je zonnescherm schoonmaken met schoonmaakazijn. Azijn is vooral goed voor groene aanslag verwijderen. Ook kan het verbleekte kleuren deels terughalen. Tot slot kan je kiezen voor de speciale HG zonnescherm schoonmaken reiniger.