Hoe lang duurt het om een Russisch visum aan te vragen?

Hoe lang duurt het om een Russisch visum aan te vragen?

Een spoedaanvraag voor het toeristenvisum duurt 6 in plaats van de normale 10 werkdagen. Een spoedaanvraag voor een zakelijk visum Rusland duurt 4 dagen in plaats van de normale 6 of 9 werkdagen (afhankelijk van het visumtype).

Hoe lang van tevoren visum aanvragen Thailand?

Verblijf langer dan 30 dagen: Visum aanvragen. Voor een langer verblijf dan 30 dagen moet je een visum aanvragen. Dit doe je minimaal twee weken voor je vertrek in Nederland of België. Het is niet mogelijk om een visum aan te vragen in Thailand zelf.

Hoe duur is een visum voor Rusland?

De totale kosten van het visum Rusland bedragen € 104,95 per persoon, inclusief consulaire kosten en servicekosten. De kosten zijn gelijk voor alle varianten, ongeacht de gewenste geldigheidsduur en het aantal inreizen. Wel wordt een toeslag in rekening gebracht voor spoedaanvragen.

Hoe kom ik aan een visum voor Rusland?

Het visum Rusland aanvragen kan online en kost € 104,95 per persoon, inclusief consulaire kosten. Tijdens de coronacrisis heeft de overheid van Rusland een nieuw elektronisch visum geïntroduceerd. Dit visum kan nog niet worden aangevraagd. Tot nader order kunt u uw visum alleen aanvragen via de ambassade.

Hoeveel dagen mag je in Thailand zonder visum?

Als je voor een kortere periode dan 30 dagen naar Thailand gaat en een retourticket hebt, hoef je vooraf geen visum te regelen. Je ontvangt bij aankomst in Thailand een ‘visa on arrival’, oftewel een stempel in je paspoort, waarmee je maximaal 30 dagen in Thailand mag verblijven.

Hoeveel dagen per jaar mag je in Thailand blijven?

Met het toerisme visum geldt dat u zowel met het single entry visum als met het multiple entry visum maximaal 60 dagen in Thailand mag verblijven. Met het zakelijke single entry en multiple entry visum mag u per bezoek maximaal 90 dagen in Thailand verblijven.