Hoe lang blijft je haar gebleekt?

Hoe lang blijft je haar gebleekt?

Wanneer het haar goed wordt verzorgd blijft het meestal 4 tot 6 weken zitten. Wanneer het haar gebleekt is blijft de kleur ook iets langer zitten. Bleken is echter permanent en moet uitgroeien. Hoe vaker het haar wordt geverfd hoe langer het ook blijft zitten.

Hoe voorkom je dat geblondeerd haar geel wordt?

Neem een goed gepigmenteerde zilvershampoo. De paarse kleur van de zilvershampoo kan een gele gloed in je haren neutraliseren. Op een oranje gloed werkt dit helaas meestal niet voldoende. Gebruik een zilvershampoo niet vaker dan 2x per week, want het kan je haar uitdrogen en je haar klan er te paars van worden.

Hoe lang laat je een toner intrekken?

Breng de haartoner aan in gewassen haar en laat 5 tot 20 minuten inwerken, afhankelijk van de kwaliteit van het haar, de kleur en het gewenste effect.

Is bleken slecht voor je haar?

Omdat je haren blonderen slecht is voor je haar, kan het dusdanig beschadigd raken dat er niets anders op zit dan het af te knippen. Met name de haarpunten raken door het blonderen veel sneller beschadigd dan normaal, waardoor je niet alleen vaker bij de kapper zit om alles bij te kleuren, maar ook om bij de knippen.

Hoe herstel je geblondeerd haar?

De eerste stap bij geblondeerd haar herstellen is hydrateren!

 1. Olijfolie. Een paar druppels olijfolie kunnen je haar een heel eind helpen.
 2. Kokosolie.
 3. Arganolie.
 4. Amandelolie.
 5. Gebruik een heat protector.
 6. Do-It-Yourself haarmaskers.
 7. Met rijstwater spoelen.
 8. Leave-in conditioner.

Hoe houd je geblondeerd haar mooi?

Met onderstaande tips houd je je coupe zo lang mogelijk glanzend en gezond.

 1. Was je haar niet elke dag. De chemicaliën in shampoos vervagen de kleur.
 2. Heet water droogt je huid en haar uit. Douche daarom niet te warm en spoel koud af.
 3. Houd de puntjes van je haar gehydrateerd.
 4. Blond haar ziet er snel droog uit.

Hoe lang blijft toner zitten?

Afhankelijk van de porositeit van het haar, blijft een haar toner tussen 10 en 40 wasbeurten zitten. Hoe zorg je er dan voor dat je het effect zo lang mogelijk behoudt? De kleur van je toner blijft langer mooi door een zilvershampoo voor koel blond haar te gebruiken, zoals de Silver Reflex Shampoo van Keune.

Hoe haal je een toner uit je haar?

Je kunt de toner uit je haar helpen schrobben door zuiveringszout bij je shampoo te doen. Voeg ongeveer 1 theelepel (5 gram) zuiveringszout toe aan een klodder shampoo. Meng alles en was je haar met shampoo zoals je normaal ook doet. Let er bij het uitspoelen goed op dat je al het zuiveringszout uit je haar spoelt.