Hoe krijg je een boardingpass?

Hoe krijg je een boardingpass?

Boardingpass printen Dat kunt u op de luchthaven regelen. Ga naar de selfservice kiosk of incheckbalie om uw boardingpass op te halen. U kunt het ook thuis printen.

Wat is een open instapkaart?

Reizen met een mobiele instapkaart zorgt ervoor dat alle reisinformatie op een veilige en handige plek bewaard blijft. Je bespaart ook papier door onnodige prints te voorkomen. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, hoeft u alleen nog maar in te checken en uw instapkaart naar uw iPhone of Android-toestel te downloaden.

Wat is een e ticket Transavia?

(Online) inchecken bij Transavia Online inchecken is gratis, snel en eenvoudig bij Transavia. Voor de meeste vluchten kun je vanaf 30 tot 4 uur voor vertrek online inchecken. Uitzondering zijn de vluchten naar Dubai. Je checkt in via je telefoon, tablet of computer op de site van Transavia.

Hoe tickets bewaren op iPhone?

Een instapkaart, ticket of andere kaart toevoegen aan Apple Wallet op een iPhone

  1. Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat.
  2. Tik op ‘Zet in Apple Wallet’.
  3. Volg de instructies op het scherm.
  4. Tik zo nodig op ‘Voeg toe’ in de rechterbovenhoek.

Hoe een e-ticket uitprinten?

Hoe werkt het?

  1. Koop je kaartje online of in de NS-app;
  2. Na betaling krijg je een mail, open deze op je mobiele telefoon;
  3. Je ziet nu de overzichtspagina van jouw bestelling met 2 opties om jouw e-tickets op te halen: Downloaden en printen: neem het uitgeprinte ticket mee om te reizen, OF.

Kan e-ticket niet printen?

Controleer of de printer aan staat en correct is aangesloten op de computer. Controleer of de printer genoeg geheugen beschikbaar heeft en sluit programma’s die je niet gebruikt. Probeer om het ticket te printen als afbeelding: Open het PDF bestand.