Hoe krijg ik haren uit mijn tapijt?

Hoe krijg ik haren uit mijn tapijt?

Je kunt haren op vloerbedekking of vloerkleden makkelijk verwijderen door er met een rubberen kappersbezem of een rubberen raamwisser overheen te gaan. Zoals je misschien wel hebt gemerkt lukt het met een stofzuiger zo goed als niet.

Wat te doen tegen hondenhaar in huis?

Is er wat te doen aan de vele hondenharen in huis? Ja, en daar is maar één goed advies voor: goede vachtverzorging in de vorm van borstelen. Door regelmatig borstelen met een geschikte borstel verwijdert u eenvoudigweg de losse haren voordat deze in huis terecht komen.

Hoe kom ik van hondenharen af?

Hondenharen verwijderen met borstel- en stofzuiger Met de borstel kunt u gemakkelijk de hondenharen los borstelen en met de stofzuiger kan dit opgezogen worden. Dit kunt u natuurlijk ook tegelijk doen: met de ene hand los borstelen en met de andere door de stofzuiger bedienen.

Was Dierenhaar?

Tip tegen hondenharen en kattenharen op schone was Het enige wat je hoeft te doen is een vochtig schoonmaakdoekje toevoegen aan je was. Leg één of twee vochtige doekjes in de trommel, leg daarboven je was en voeg je normale wasmiddel toe. En voilà, geen dierenharen meer.

Hoe vaak dweilen met hond?

Vanzelfsprekend dweil je vaker als je een hond hebt die regelmatig met modderpoten het huis bestiert. Gemiddeld moet je twee keer per week dweilen om het huis lekker schoon te houden. Zelfs als je alleen woont en de boel niet zo vies maakt, is een gemiddelde van twee keer aan te raden.

Hoe werken Wasballen?

De bal komt met extra vlekkenmiddel en navulverpakkingen met mysterieuze, keramische balletjes. De natuurlijke mineralen zouden de pH-waarde van het water verhogen en zo de was reinigen. En als laatste de Ecowasbal, ¤25,- algemeen verkrijgbaar. Bij de wasbal zit ook een klein schepje om wasmiddel toe te voegen.

Wat te doen bij katten haar?

Naast het borstelen van je kat en het aanpassen van de slaapplaats van je kat zijn er ook nog andere zaken waar je op kan letten: Je kat eens goed wassen met speciale kattenshampoo helpt ook om de overtollige haren te verwijderen tijdens de ruiperiode. Doe dit echter alleen als je kat water niet vervelend vindt!