Hoe krijg ik een Raas formulier?

Hoe krijg ik een Raas formulier?

U moet eerst bij de gemeente een nieuw paspoort of ID-kaart aanvragen. U krijgt een bewijs mee van uw aanvraag. Daarmee kunt u het nooddocument aanvragen. Wat u verder nodig hebt kunt u zien op de website van de Rijksoverheid.

Wat is een Raas uitdraai?

In het Reisdocumenten Aanvraag- en Archiefstation (RAAS) worden de gegevens verwerkt en opgeslagen voor het aanvragen en uitgeven van paspoorten en Nederlandse identiteitskaarten. Iedere werkdag moet er een back-up worden gemaakt.

Wat heb je nodig voor een noodpaspoort?

Benodigde bewijsstukken noodpaspoort

  • Een bewijs dat u de reis niet kan uitstellen.
  • Andere reisdocument(en), als u die heeft.
  • Een geldig identiteitsbewijs, zoals een geldig Nederlands rijbewijs, in combinatie met een recent gewaarmerkt afschrift Basisregistratie Personen (BRP) met daarop uw nationaliteit, in een envelop.

Wanneer moet u een paspoort hebben in Amsterdam?

U moet de Nederlandse nationaliteit hebben en in Amsterdam ingeschreven staan. Of hier een briefadres hebben. Uw nieuwe paspoort is na 5 werkdagen klaar. Een paspoort kost € 73,20 en is 10 jaar geldig.

Hoe kan ik een paspoort aanvragen?

Paspoort aanvragen. Voor een paspoort moet u persoonlijk naar een Stadsloket komen. Voor de aanvraag kunt u geen afspraak maken. Een paspoort kost € 71,37 en is 10 jaar geldig. U betaalt het paspoort bij de aanvraag.

Wat kost een paspoort voor een stadsloket?

Voor een paspoort moet u persoonlijk naar een Stadsloket komen. Voor de aanvraag kunt u geen afspraak maken. Een paspoort kost € 71,37 en is 10 jaar geldig. U betaalt het paspoort bij de aanvraag. U moet de Nederlandse nationaliteit hebben en in Amsterdam ingeschreven staan. Of hier een briefadres hebben.

Wanneer is uw paspoort klaar?

Uw nieuwe paspoort is na 5 werkdagen klaar. Een paspoort kost € 73,20 en is 10 jaar geldig. U moet betalen bij de aanvraag aan het Stadsloket. Liever pinnen dan contant.