Hoe kom ik aan een geel inentingsboekje?

Hoe kom ik aan een geel inentingsboekje?

U kunt ook de GGD vragen om de coronavaccinatie in het gele boekje te registreren. Het gele boekje is geen officieel vaccinatiebewijs. Bent u al gevaccineerd? Ook dan kunt u alsnog een registratie van uw coronavaccinatie van de GGD krijgen in het gele boekje.

Waar geel vaccinatieboekje kopen?

Het felbegeerde gele vaccinatieboekje ligt vanaf vandaag bij de ANWB in de winkel en is vanaf begin volgende week ook in boekhandels verkrijgbaar. Mogelijk is de eerste lading snel uitverkocht, want voor de ANWB gaat het om een oplage van 30.000 stuks, laat leverancier SDU weten.

Wat is een gewaarmerkte kopie paspoort?

Een gewaarmerkte kopie is een kopie van een document met een originele waarmerkstempel (inktstempel) en een handtekening of paraaf van de instelling die het document heeft afgegeven, of van een notaris die in een EER-lidstaat is gevestigd.

Hoe aantonen gevaccineerd?

Met uw vaccinatiegegevens kunt u zelf een coronabewijs of een Europees Digitaal Corona Certificaat aanvragen via de CoronaCheck-app.

Hoe registreer ik mijn vaccinatie?

Maakt u een afspraak voor coronavaccinatie? Dan kunt u toestemming geven om uw gegevens te delen met het RIVM. Het RIVM registreert deze gegevens in een centraal vaccinatieregister: het COVID-vaccinatie Informatie- en Monitoringssysteem (CIMS). Toestemming geven is vrijwillig.

Hoe bewijs ik dat ik corona heb gehad?

U heeft recht op een bewijs dat u bent hersteld van corona. Dat kunt u gebruiken om op reis te gaan binnen Europa. Voor de terugreis naar Nederland is het vanaf 23 maart 2022 niet meer nodig om een coronabewijs te hebben. Een herstelbewijs is een bewijs dat u positief getest bent op aanwezigheid van het coronavirus.

Welke Boekhandel verkoopt het gele boekje?

Normaal verkoopt de SDU 300.000 boekjes per jaar via bedrijven als KLM Health Services en natuurlijk de GGD, maar tot voor kort eigenlijk niet aan particulieren. De nieuwe distributie via boekwinkels, ANWB-winkels en de ANWB-website gaat soelaas bieden, verwacht de SDU.