Hoe kan ik tekst zwart maken in PDF?

Hoe kan ik tekst zwart maken in PDF?

Onder Weergave van redactiemarkering klikt u op het pictogram Omtrekkleur of Vulkleur, of op allebei. Selecteer een kleur uit de kleurenpalet voor de afbeeldingen en de tekst die u voor redactie wilt markeren.

Hoe kan je een pdf-bestand comprimeren?

Open het pdf-bestand dat je wilt gaan verkleinen. Deze optie is er niet bij de gratis versie van Adobe Acrobat. Gebruik het commando ‘Opslaan als’. In het menu ‘Bestand’ kies je ‘Opslaan als…’, selecteer vervolgens ‘Kleinere pdf’.

Hoe PDF zwart wit maken?

Kleuren afdrukken als grijstinten (Acrobat Pro, Pro Extended en 3D versie 8)

  1. Kies Bestand > Afdrukken.
  2. Klik op de knop Geavanceerd onder aan het dialoogvenster Afdrukken.
  3. Kies Samengesteld grijs in het menu Kleur.
  4. Klik op OK.
  5. Klik op OK of Afdrukken in het dialoogvenster Afdrukken.

Kan je op een PDF schrijven?

Selecteer Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen . Open een PDF en kies Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen. Sleep om de breedte van het tekstblok te definiëren die u wilt toevoegen. Voor verticale tekst klikt u met de rechtermuisknop op het tekstvak en kiest u Tekstrichting verticaal maken.

Hoe streep ik iets door in PDF?

Tekst markeren, doorhalen of onderstrepen

  1. Kies Gereedschappen > Opmerking en selecteer het gereedschap Tekst markeren , Tekst doorhalen of Tekst onderstrepen .
  2. Sleep het gereedschap vanaf het begin van de tekst die u wilt markeren.

Hoe haal ik tekst uit een PDF-bestand?

Teksten van een PDF online verwijderen:

  1. Om te beginnen, zet u uw PDF-bestand neer of uploadt u het vanaf uw apparaat of uw cloudopslagdienst.
  2. Kies uw instellingen en klik op de knop Tekst verwijderen.
  3. Download het PDF-bestand naar uw computer of sla het rechtstreeks op uw cloudopslagdienst op.

Hoe vul ik een PDF document in?

Hoe kan ik een PDF-formulier invullen en ondertekenen: Open een PDF-document in Acrobat DC. Klik op de tool “Invullen en ondertekenen” in het rechterdeelvenster. Vul het formulier in: Vul het formulier in door op een tekstveld te klikken en te typen of een tekstvak toe te voegen.

Kan niet typen in PDF-bestand?

Als u problemen ondervindt met het invullen en indienen van formulieren, controleert u de volgende situaties: Zorg dat het invullen van formulieren is toegestaan door de beveiligingsinstellingen. (Zie Bestand > Eigenschappen > Beveiliging.) Zorg dat de pdf interactieve (invulbare) formuliervelden heeft.

Hoe kan ik een tekst toevoegen aan een pdf?

Het is mogelijk om nieuwe tekst aan een PDF toe te voegen of in te voeren met de letterypen die op het systeem zijn geïnstalleerd. Selecteer Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen . Open een PDF en kies Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen.

Hoe kunt u tekst en afbeeldingen bewerken?

Met het gereedschap Tekst en afbeeldingen bewerken kunt u tekst vervangen, bewerken of toevoegen in een PDF. U kunt typefouten corrigeren, lettertypen wijzigen, de uitlijning aanpassen, superscript of subscript toevoegen en de grootte van tekst of alinea’s wijzigen. Open een PDF in Acrobat en kies Gereedschappen > PDF bewerken > Bewerken.

Hoe kunt u een pdf-pagina bewerken?

U kunt één PDF-pagina tegelijk bewerken. Voor uitgebreider bewerken of algemene opmaakwijzigingen in het volledige document bewerkt u het oorspronkelijke document. Als het origineel niet beschikbaar is, kunt u de PDF opslaan als een Microsoft Word-document of als een PowerPoint-presentatie. Vervolgens bewerkt u de PDF en maakt u deze opnieuw.

Hoe start je een pdf-bestand met markeerstift?

Start Foxit Reader en open het pdf-bestand waarin je graag tekstmarkeringen wilt aanbrengen. Zorg er vervolgens voor dat je je bovenin de menubalk in het tabblad Startpagina bevindt. Hier tref je in het gedeelte Opmerking de functie Markeren aan. Klik hierop om de markeerstift te activeren: