Hoe groot moet rugzak zijn voor laptop?

Hoe groot moet rugzak zijn voor laptop?

Heb je lange schooldagen en wordt er van je verwacht dat je alle boeken, laptop en bijvoorbeeld je gymspullen mee moet nemen? Ga dan voor een grote schooltas met een inhoud van +31 liter. Deze schooltassen bieden voldoende ruimte voor het meenemen van al je schoolspullen. Vaak hebben deze tassen een apart laptopvak.

Hoeveel liter rugzak voor laptop?

Werk. Een rugzak die je meeneemt naar je werk hoeft niet erg groot te zijn. Daarom raden wij je rugzakken van minder dan 30 liter aan. Zo heb je genoeg plek voor je laptop, een aantal zakelijke documenten en je lunch.

Welke maat rugzak heb ik nodig?

Inhoud van je backpack

Duur van je reis Inhoud in liters
1 – 3 weken Backpack 40 – 55 liter
1 – 3 maanden Backpack 55 – 65 liter
+3 maanden Backpack 65 – 80 liter

Wat is een goede backpack rugzak?

Ga je een aantal maanden op reis/backpacken? Dan adviseren wij een backpack met een inhoud tussen de 55-65 liter. Dit formaat is ideaal wanneer je niet al te veel spullen wil meenemen, tijdens je avontuur veel met het openbaar vervoer reist en georganiseerd je spullen wil vervoeren.

Wat is een fijne Wandelrugzak?

#1. Voor mij de beste wandelrugzak van dit moment. Deze Osprey komt als ‘zeer goed’ uit meerdere tests en heeft diverse prijzen gewonnen. Hij is super licht en ruim, heeft veel verschillende vakken en features, is er in twee verschillende maten en draagt zeer comfortabel (en nee deze rugzak is niet gesponsord ;-)).

Hoeveel liter rugzak nodig voor school?

Een medium rugzak van 20 tot 30 liter wordt door de meeste middelbare scholieren gebruikt. Hij is groot genoeg om alle boeken mee te sjouwen, maar niet groter dan noodzakelijk. De meeste middelmaat rugzakken hebben voldoende kleine vakjes om overige spullen mee te nemen als een etui of rekenmachine.