Hoe groep contactpersonen opslaan in Outlook?

Hoe groep contactpersonen opslaan in Outlook?

1. Klik om de ontvangen e-mail met distributielijst weer te geven in het leesvenster die u wilt opslaan in de map met contacten. 2. Klik op de distributielijst en sleep deze naar het Contacten sectie in het navigatiedeelvenster.

Hoe groep contacten maken op iPhone?

Een groep aanmaken

  1. Klik in Contacten in iCloud.com op. in de zijkolom en kies vervolgens ‘Nieuwe groep’.
  2. Voer een naam in voor de groep en druk dan op de return- of enter-toets. Als je de naam van de groep wilt veranderen, dubbelklik je erop en voer je in het tekstveld een andere naam in.

Hoe doe je groepen aanmaken in Outlook?

Een groep aanmaken in Hotmail/Outlook.com Open Hotmail of Outlook.com. Zodra je dat gedaan hebt, kun je de gewenste Leden toevoegen. Door de eerste letters van de naam of van het e-mailadres van de betreffende contactpersoon in te voeren, verschijnen alle overeenkomende suggesties in beeld.

Wat is een groepseigenaar van Outlook?

Zie meer informatie over de groepsleden en eigenaren van Outlook.com voor meer informatie over wat een groepseigenaar kan doen. Selecteer in het linkerdeelvenster, onder groepen, de groep waaraan u personen wilt uitnodigen om deel te nemen. Selecteer boven aan de berichtenlijst de afbeelding of naam van een groep. Selecteer het tabblad Leden.

Hoe maak je een lijst met contactpersonen in Hotmail?

In dit artikel lees je hoe je een lijst met contactpersonen creëert in Hotmail/Outlook.com. Een groep aanmaken in Hotmail/Outlook.com Open Hotmail of Outlook.com. Klik nu linksboven op het menu-icoon (negen witte blokjes) en selecteer Personen: Vervolgens klik je naast Nieuw op het naar beneden wijzende pijltje en daarna op Lijst met

Hoe doe je groepen aanmaken?

Een groep aanmaken in Hotmail/Outlook.com. Open Hotmail of Outlook.com. Klik nu linksboven op het menu-icoon (negen witte blokjes) en selecteer Personen : Vervolgens klik je naast Nieuw op het naar beneden wijzende pijltje en daarna op Lijst met contactpersonen.