Hoe gaat een individueel theorie examen?

Hoe gaat een individueel theorie examen?

Hoe gaat het individueel begeleide theorie-examen? Tijdens het individueel begeleide theorie-examen zit je alleen in een ruimte samen met een medewerker van het CBR. We zorgen voor een rustige sfeer tijdens het examen, zodat jij je goed kan concentreren. De medewerker leest de vragen en antwoordmogelijkheden voor.

Waar kan ik mijn theoretisch rijexamen afleggen?

Een theoretisch of praktijkexamen kunt u niet overal afleggen. Dat kan enkel in een instelling die door de automobielinspectie erkend is. Op de website van de GOCA vindt u een overzicht van de erkende examencentra . De rijopleiding en het rijexamen zijn gewestelijke bevoegdheid.

Kan je je theorie examen afleggen?

Voordat je praktijkexamen mag doen, doe je theorie-examen bij het CBR. Dit mag vanaf 16 jaar. Op je theorie-examen laat je zien dat je gevaar herkent, de verkeersregels weet en verkeersinzicht hebt. Zo kun je veilig de weg op.

Welke talen theorie examen doen?

Kan ik het auto theorie-examen in een andere taal afleggen dan Nederlands of Engels? Je kunt het auto theorie-examen van het CBR in het Nederlands of Engels afleggen. Voor een theorie-examen in het Engels rekent het CBR een kleine toeslag. Je kunt het examen alleen met een tolk in een andere taal afleggen.

Hoe gaat een mondeling theorie examen?

Het examen doe je alleen, in een ruimte met een medewerker. De inhoud van het examen is hetzelfde. De vragen worden voorgelezen door een computerstem of door een medewerker. De medewerker houdt de tijd in de gaten.

Hoe studeren voor theoretisch rijexamen?

Er zijn verschillende manieren om te leren voor het theorie-examen auto. Je kunt zelf kiezen welke manier het beste bij je past. Je kunt theorielessen volgen bij je rijschool. Je kunt de theorie ook zelf leren uit een theorieboek.

Hoe kan ik theorie-examen aanvragen?

Je reserveert en betaalt makkelijk je CBR theorie-examen online via Mijn CBR. Als je theorieles volgt bij een rijschool, dan kan deze ook het theorie-examen voor jou reserveren. Jij moet daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging die je regelt via Mijn CBR.

Hoeveel kost theorie met tolk?

Een CBR-tolkdienst kost € 179,- (inclusief btw) en reserveert u via de gele knop op deze pagina. Vul het achterliggende formulier zo volledig mogelijk in en klik op ‘Reserveer’.

Hoe werkt theorie-examen auto met tolk?

Tijdens het theorie-examen zit je alleen in een ruimte samen met een medewerker van het CBR en de tolk. De medewerker leest de vragen en antwoordmogelijkheden voor. De tolk vertaalt dit. Jij voert de antwoorden zelf in op het scherm van de computer.