Hoe draadloze verbindingsset aansluiten?

Hoe draadloze verbindingsset aansluiten?

Plug de UTP kabel in de adapter, vervolgens sluit je het andere uiteinde van de internet kabel aan op de tv ontvanger. Plug de adapter van de verbindingsset vervolgens in het stopcontact. Zorg ook dat de tv ontvanger is aangesloten op het stopcontact. Sluit de tv ontvanger aan op je televisie.

Wat kost draadloze verbindingsset KPN?

Houd wel rekening met extra kosten: een draadloze verbindingsset kost ongeveer € 50,-. KPN biedt er ook zelf eentje aan, voor € 80,-. Dan heb je er wel één van hoge kwaliteit.

Hoe werkt een draadloze verbindingsset KPN?

De draadloze verbindingsset (bestaande uit minimaal twee adapters) vervangt de utp kabel tussen modem en tv ontvanger en stuurt het tv signaal via het stopcontact van het modem naar je het tv ontvanger. Daarbij maakt de verbindingsset gebruik van de bedrading van je elektriciteitsnetwerk.

Hoe sluit ik een digitale tv ontvanger aan?

Sluit de kabel van de stroomadapter aan op aansluitpunt [12V DC] van je tv-ontvanger. Steek de stekker van de stroomadapter in het stopcontact. Zet je tv-ontvanger aan met de [POWER]-knop aan de achterkant. De tv-ontvanger start nu op.

Kun je met KPN draadloos tv kijken?

Met de KPN Smart TV app kijk je op je smart-tv direct naar je favoriete tv-programma’s zonder dat je een tv-ontvanger nodig hebt. Dat betekent dat je geen draden meer door de kamer hebt lopen of apparatuur moet plaatsen. Je start simpelweg je televisie, gaat naar de app van KPN en je kan televisie kijken.

Hoe werkt draadloos tv?

Het kan met draadloos tv-kijken! Voor deze vorm van televisie kijken heb je namelijk geen kabel, schotel of HD-ontvanger nodig. Je volgt al je favoriete programma’s gewoon via een stabiele internetverbinding, namelijk wifi of mobiel internet.

Hoe kan je draadloos tv kijken?

Je kunt dit doen door te surfen naar de juiste pagina van je provider (bijvoorbeeld Ziggogo.tv of tv.kpn.com). Als je inlogt met je klantgegevens, kun je vervolgens op je laptop of computer online TV kijken. Dus hang je PC of laptop aan je wifi-netwerk, surf naar de juiste site, en kijken maar.

Stappenplan: draadloze verbindingsset aansluiten

  1. Ga opzoek naar je modem/router.
  2. Plug een van de verbindingsadapter in een stopcontact.
  3. Sluit de adapter aan op de router.
  4. Pak de tweede adapter erbij.
  5. Plug de tweede verbindingsadapter in de buurt van de televisie in het stopcontact.

Hoe werkt draadloos tv-kijken KPN?

Met de Draadloze Verbindingsset kan je met een ethernetkabel je verbinding in huis uitbreiden of verplaatsen via het stopcontact. Je kan dan tv-kijken op plekken in huis waar dat eerst niet kon. Zo werkt de DVS het beste: Gebruik maximaal drie adapters in je huis.

Kan KPN TV draadloos?